28. okt 2018 19:18
limnol je napisal/a: |
Pametnejši odneha. Ampak res pogrešam razprave kot tisto o sedenju na tleh v restavracijah ali japonskih kroglicah pa še ene par takih je bilo. Nekaj zapisov iz starih časov bi res sodilo v antologijo slovnenskega humorja.
Sonja
|
Pa če se odzovem še na Cilo (ki se, žal, tudi premalo oglaša, a vidim, da stara garda še vseeno pokuka sem gor). Vedno so bile in bodo mimozice, ki vse, kar ni v skladu z njihovimi pričakovanji, jemljejo kot napad nase. Ok, a ko si enkrat na forumu, moraš pričakovati marsikaj. Da te kdo vidi tudi z drugačnimi očm kot se vidiš sam in tisti, ki te le hvalijo. Tudi jaz sem jih dobila po piskru, a sem iz večine pripomb izvlekla nekaj dragocenih spoznanj. In glede googlanja - dokler me tu ni nekdo poslal na googla, sploh nisem iskala po tej neskončni bazi.
Razlogov neoglašanja je verjetno več. Eni so se naveličali, enim je zmanjkalo časa, eni kuhajo zamero in še in še razlogov je. A odrasli ljudje smo in ravnamo v skaldu s svojim prepričanjem. Sama še vedno vsak dan pogledam na Kulslo, le aktivna nisem kot sem bila včasih.
mamamia