14. jun 2018 20:28
Ne pretiravaj, kakšno vojno stanje neki!
14. jun 2018 20:28
Ne pretiravaj, kakšno vojno stanje neki!
15. jun 2018 12:27
Rimljanka, v našem Mercatorju od zanje menjave poslovodstva na področju zelenjave dejansko vlada "vojno" stanje. Vsaj pol tega, kar prodajajo, v prodaji sploh ne bi smelo biti, ker je dobro kvečjemo za na kompost. Pol škatel je tako ali tako praznih, čeprav je jasno, da v deželi ne vlada lahkota, v ostalih so pa, da ne rečem, odpadki. Sploh ni redko, da od sveže zelenjave dejansko ni kaj kupiti.
15. jun 2018 14:26
Sploh ne štekam, zakaj zdej ta kritika najboljšemu sosedu, če nima dobre izbire imate danes en kup drugih štacun pa pejte tja......npr. Spar (vidim , da nihče ne pazi na reklamiranje in da kr pišete vse od A do Ž zato sem tudi jaz napisal ) oziroma tja, kjer je zelenjava fajn in še poceni ;
15. jun 2018 23:09
Pri nas je Mercator bogato založen z vsemi izdelki. Tudi Tuš in Špar.
21. jun 2018 9:20
Mislim, da gre za naravne toksine prisotne v njih. Mi kumarice pred uporabo vedno probamo, bučke smo pa samo enkrat dobili take, da so bile čisto neužitne.
-------------------
Grenak okus, ki se ga lahko zazna pri plodovih družine Cucurbitaceae kot so bučke, buče, kumare, melone ali lubenice, je posledica tvorbe naravnih toksinov triterpenoidov iz skupine kukurbitacinov
(https://www.zurnal24.si/zdravje/prehrana/kdaj-so-buck)
---------------------
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način