Pozdravljeni, ali kdo ve : se še kje ,za koga zbirajo plastični pokrovčki za dobrobit nekoga ???
LP
Pozdravljeni, ali kdo ve : se še kje ,za koga zbirajo plastični pokrovčki za dobrobit nekoga ???
LP
16. apr 2018 8:19
Jaz jih še vedno zbiram in jih tudi vzamejo. To pomeni, da se še vedno pomaga tudi na tak način.
16. apr 2018 8:40
Mi jih nosimo v šolo v zabojnik za zamaške. Pa tudi v Qlandia Kamnik ga ima.
16. apr 2018 11:45
V našem bližnjem Sparu tudi imajo zabojnik, kamor jih lahko odložimo. Največkrat pa pridejo vprašat kar šolarji, če jih kaj imamo. Doma nobenega ne vržem stran.
16. apr 2018 13:09
Jaz jih že nekaj let zbiram in jih odpeljem naprej, kjer imajo otroka s cerebralno paralizo in zbirajo plastične zamaške za izgradnjo dvigala, ki bo pomagal pri mobilnosti oz. transportu otroka z vozičkom.
18. apr 2018 17:29
ANKA, povej kam najih usmerim
19. apr 2018 8:54
Naor , kje jih vzamejo ???
19. apr 2018 9:36
budha je napisal/a: |
ANKA, povej kam najih usmerim budha
|
Jaz jih zbiram za dečka, ki z družino živi blizu Most (Komenda)
Za kontakt oz. prevzem zamaškov vam pišem zasebno sporočilo
19. apr 2018 10:36
Qlandia Kamnik (pri izhodun iz garaže proti stopnicam) in Kranj (poleg Baby centra) imata postavljene zabojnike. Pri nas jih damo moževemu nečaku, da jih nese v vrtec, ker jih zbirajo za njihovo vzgojiteljico, ki je pred časom zbolela. Sicer pa vprašaj malo otroke okrog tvojega doma. Jaz sem jih dolgo časa nosila v našo OŠ (kljub temu, da sta naši že ven iz OŠ) - so imeli pripravljeno škatlo za ta namen.
19. apr 2018 13:19
Imaš več možnosti: Zbirni center Barje od ponedeljka do sobote od 6h zjutraj do večera, Zbirni center Povšetova (od torka-sobote od 11h do 18h). Sama pa sem hodila na računalniške tečaje v prostore MOL na Zarnikovi in sem tam opazila škatlo, v katero mečejo pokrovčke in sem vprašala, če jih lahko prinesem, pa so bili takoj za. Meni je tam najbljižje, ker grem peš. Kaj večjega pa odpeljem na Barje. Vse to v Ljubljani. Kot pa je napisala Darjuška, veliko je teh zbirnih mest, malo povprašaj naokoli, vsi bodo veseli.
19. apr 2018 19:55
Mislim, da jih zbirajo tudi v večini šol.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Palačinke z gobami in ajdovo kašo