18. apr 2018 16:19
haha......bom kar v puščavi ostala, nimam ideje, kaj bi vprašala
18. apr 2018 16:19
haha......bom kar v puščavi ostala, nimam ideje, kaj bi vprašala
19. apr 2018 9:47
jej, jej, jej, ta mladenič je pa res imel huuuudeee pubertetniške probleme ... babka, se ti kar pridružim v puščavi, a bova tudi medve kofetek, Cila namreč že srka kavico ...
P.s.: včasih se kar splača imeti težave z mozolji, tako nimaš problemov, kot jih je imel naš nesrečni mladenič, ko pa si kasneje zaželiš ... eeeemmm ... "problemov" , pa ni težav, ker mozolji vsaj običajno niso trajna tegoba in na srečo sčasoma itak kar sami izginejo
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 19. apr 2018 10:14
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 19. apr 2018 10:15
19. apr 2018 10:30
Jebela, me je zavedel ja.......sem iskala, brala, tuhtala
19. apr 2018 10:57
Eh, punci, torej Cila & babka, se žrtvujem, ni pošteno do marjje, da smo špilferderberke ... torej, prekmurska legenda pravi:
"... da je bil to (namreč Korant) prelep
mladenič, ki zaradi svoje lepote nikoli ni imel miru
pred ženskami. Zato se je umaknil v puščavo in
prosil boga, naj mu skazi obraz. Bil je uslišan in
tako so mu zrasli rogovi. Takšen se je vrnil med
ljudi. Fant z iznakaženim obrazom žensk ni zanimal
več. "
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 19. apr 2018 10:59
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 19. apr 2018 11:00
19. apr 2018 11:05
Ojej, za ta namen mu pa ni bilo treba celo boga prositi. Tako lepega fanta še nisem srečala, da ne bi mogel postati odbijajoč takoj, ko bi spregovoril.
19. apr 2018 11:17
katrin11 je napisal/a: |
Ojej, za ta namen mu pa ni bilo treba celo boga prositi. Tako lepega fanta še nisem srečala, da ne bi mogel postati odbijajoč takoj, ko bi spregovoril. Katrin11
|
19. apr 2018 12:50
katrin11 je napisal/a: |
Ojej, za ta namen mu pa ni bilo treba celo boga prositi. Tako lepega fanta še nisem srečala, da ne bi mogel postati odbijajoč takoj, ko bi spregovoril. Katrin11
|
ojej katrin, ti bi morala žensko poročit .
Jaz pa poznam luštne (na vse načine), pametne in nič odbijajoče. Pa tudi kakšno sitnobo vmes, hahahaa.
19. apr 2018 15:28
Torej, Katarinči.... oder je tvoj!
20. apr 2018 0:29
Ognjič, saj niso vsi postali Kurenti, oziroma Koranti. To je bila posebna želja. , ki se jo da uresničiti tudi na druge načine.
In zakaj bi ti mene z žensko poročila?
Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 20. apr 2018 01:49
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin