5. nov 2017 7:28
Te krhke mini roladice so tudi dobre .
5. nov 2017 7:28
Te krhke mini roladice so tudi dobre .
5. nov 2017 9:33
Sem rekla, da letos piškotkov ne bom pekla, pa sem si ob teh tvojih slikcah Smarty, že premislila
5. nov 2017 10:09
Babka, seveda pečem piškote in to iz dobrih sestavin. Če sem v finančni stiski jih raje ne pečem ali spečem samo kakšne, kot da nabavim sestavine, ki mi ne odgovarjajo in vem da ne bodo piškoti po mojem okusu.
Itak pa so okusi različni in o tem se ne splača razglabljati.
Prijetno peko.
Jaz bom danes pekla limonine razpokančke, samo ne še za praznike, ampak za drug namen.
5. nov 2017 10:54
Sicer ne vem, če spada med novoletno pecivo, ker še Martinovega ni bilo: včeraj popoldan sem spekla prve orehove rogljičke v življenju. Niso bili lepi, ampak glede na to, da jih ni več, že niso mogli biti zanič (orehi romunski, maslo Mu 2,39 € iz merkatorja).
5. nov 2017 12:21
SMARTY1 je napisal/a: |
Svinjsko mast ne uporabljam, margarino ne kupim, tudi če bi bila zastonj. Za tisto maslo, ki ga bom kupila, ne bom razglasila bankrot. Ma, evo ene fine piškote, ki me okusom zelo spominjajo na breskvice.... SMARTY1
|
Smarty, kaj so to za eni piškotki? Bi lahko napisala recept prosim, ker zgledajo čudovito slastni ;)
5. nov 2017 12:37
angie.orhideja je napisal/a: | ||
Smarty, kaj so to za eni piškotki? Bi lahko napisala recept prosim, ker zgledajo čudovito slastni ;)
angie :)
|
Angie, hvala . To so "Bečki punč kolači" in so vredni truda in greha. In ker še vedno ne morem u forum dat povezavo, jo lahko najdeš na ZID-u, pod mojo sliko teh piškotov.
5. nov 2017 14:31
Te krhke mini roladice so tudi dobre . SMARTY1
|
SMARTY1 joooj kako dobro izgledajo! Bi lahko tukaj napisala recept in potek izdelave? Prosim, prosim ... hvala!
5. nov 2017 14:32
Angie, hvala . To so "Bečki punč kolači" in so vredni truda in greha. In ker še vedno ne morem u forum dat povezavo, jo lahko najdeš na ZID-u, pod mojo sliko teh piškotov. SMARTY1
|
Lahko jo daš takole
Pa še bolj čedno je
lp
5. nov 2017 16:35
lunacka je napisal/a: | ||
SMARTY1 joooj kako dobro izgledajo! Bi lahko tukaj napisala recept in potek izdelave? Prosim, prosim ... hvala! lunacka
|
Bom, obljubim.... takoj ko me Miška nauči naredit tisto čedno zadevo, namesto linka .
Rimljanka me je naučila, in recept in načrt imaš tukaj
Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 5. nov 2017 17:07
5. nov 2017 16:38
mišzmoke je napisal/a: | ||
Lahko jo daš takole Pa še bolj čedno je lp mzm
|
Hajde Miška , nauči me, nauči me .
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Jabolčne kremšnite