Pozdravljeni!
Videla sem, da je že bilo govora o pripravi domače čokolada! Zanima pa ne kako bi pripravili domačo riževo čokolado!
Kakšna ideja?
Urška
Pozdravljeni!
Videla sem, da je že bilo govora o pripravi domače čokolada! Zanima pa ne kako bi pripravili domačo riževo čokolado!
Kakšna ideja?
Urška
14. jun 2004 17:29
O tem sem že razmišljala, a nikjer ne najdem takega riža. Zadnjič sem rekla, da bom naredila kar s tistim za mačke in pse. Suzana
15. jun 2004 7:34
V Italiji ga prodajajo in sicer sem ga zasledila na policah zraven dietetične hrane. Kaj pa nasvet za pripravo čokolade? Lp
15. jun 2004 9:43
Mogoce bi pa razlomili tiste "rizeve kolacke" in jih zmesali v cokolado?
15. jun 2004 16:41
Za čokolado je cel kup receptov, tudi tu na kulinariki. Me pa zanima, če bi bili ti rižki potem še vedno hrc-hrc, ko bi jih polila z vročo čokolado. Suzana
16. jun 2004 14:12
Poglejte si tole - Kelloggs Rice Krispies bi bili po moje kar prava stvar za ustvarjanje... Malo poklikajte in odpre se cela rajža receptov... http://www.kelloggs.com/brand/rk/home.html Loni
21. jun 2004 3:19
riz se napihne kot v čokoladi če ga cvreš kot kokice ... to sem ze poskušala samo sem si uzela paraboiled riz in ni najbol dobro ratalo .... če se komu da ustvarjat poskusite s kakim drugim rižomKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Polnjene paprike