Pozdravljeni !
So se v vaše kraje že vrnile štoklje ? Danes se je vrnila v Pernico. Ne vem zakaj, ampak vsake štorklje, ki se vrne se zelo razveselim. Zdi se mi, da prinese nekaj svežine v naše kraje.
Pozdravljeni !
So se v vaše kraje že vrnile štoklje ? Danes se je vrnila v Pernico. Ne vem zakaj, ampak vsake štorklje, ki se vrne se zelo razveselim. Zdi se mi, da prinese nekaj svežine v naše kraje.
25. mar 2017 18:19
Žal pri nas na štajerskem ne pričakujem štorkelj. Verjamen, da se vrnitve štorjkelj zelo razveseliš, kajti tudi mene vrnitev lastovic zelo zelo osreči in vzradosti. Vsako leto se vračajo na gnezda nad našimi okni hiše, kjer redno gnezdijo po dvakrat v sezoni.
Dočka, pa veliko užitkov pri sobivanju s štorkljami in pozdrav v mojem imenu.
25. mar 2017 20:06
Tista, ki živi v sosednjem kraju na župnišču se je vrnila včeraj.
25. mar 2017 21:41
Pri nam jih zaenkrat še nisem opazila :( Pogrešam tudi lastovice, ki jih je bilo všasih veliko in so se veselo urile letenja nad gladino bližnjega potoka ...
25. mar 2017 22:03
Jaz sem jih opazila že kak mesec nazaj.
Lani pa sploh niso odletele. Gospod z DOPPS-a mi je pojasnil, da se to vse pogosteje pojavlja zaradi milih zim.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fokača s paradižnikom in timijanom
Svinjska ribica