22. okt 2005 10:55
Sonja dajte no... Le vi se pritožujete čez ceno. Upam si reči, da že malce provocirate... Saj imate račun kot strošek, večina ga nima. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Sonja dajte no... Le vi se pritožujete čez ceno. Upam si reči, da že malce provocirate... Saj imate račun kot strošek, večina ga nima. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Nelly je napisal/a: |
Tudi meni ni žal, da sem naročnica. Dobro bi tudi bilo,če bi se tudi posamezni nasveti iz forumov dali direktno vnašati v beležko. Sedaj jih kopiram v Wordu. Nelly |
22. okt 2005 16:59
jernej je napisal/a: |
Sonja dajte no... Le vi se pritožujete čez ceno. Upam si reči, da že malce provocirate... Saj imate račun kot strošek, večina ga nima. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
22. okt 2005 19:13
V forumu še nihče ni napisal nič čez "novo" ceno. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
23. okt 2005 3:33
joj a zdej se greste za dve škatli cigaret Lep dan še naprej Dušan
23. okt 2005 8:40
Maš prav. Sej pravim, da me ne moti... Sonja
16. nov 2005 16:12
Tudi meni ni žal, da imam plus paket. Kaj pa je tistih 6000, še za eno kuharsko knjigo ni dost tukaj pa je receptov še pa še. Pa še v beležko si daš tiste recepte, ki ti pašejo in si ustvariš svojo kuharsko knjigo. jade
17. nov 2005 18:39
Ali je podatek o stevilu narocnikov plus paketa javno dostopen? Bi me zanimalo. Hvala. LP angro
18. nov 2005 11:15
Po tej shemi, nas je trenutno sedem na kulinariki. Mislim pa da jih je nekaj več,ki trenutno niso prijavljeni. Odgovor temu vprašanju, pa mislim, da bi morali prepustiti Jerneju. LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Veganske palačinke