16. mar 2017 15:00
Se spomnim, kako da ne.
Ampak sem zadnjič prebrala eno briljantno: "Včasih smo hodili v Trst po kavbojke in v Celovec po kofe, zdaj hodimo pa na Hrvaško in v Romunijo k zobarjem..."
lp, proxima
16. mar 2017 15:00
Se spomnim, kako da ne.
Ampak sem zadnjič prebrala eno briljantno: "Včasih smo hodili v Trst po kavbojke in v Celovec po kofe, zdaj hodimo pa na Hrvaško in v Romunijo k zobarjem..."
lp, proxima
Mygrace
sporočila: 6506
16. mar 2017 15:56
Tudi redukcije elektrike se spomnim, pa bonov za bencin itd....skratka, zelo druzabno obdobje
Drugace se pa cez slabo uro v Cankarjevem domu v Kosovelovi dvorani zacne vrteti dokumentarec z naslovom Trieste, Yugoslavija.
16. mar 2017 20:20
Mygrace je napisal/a: |
Tudi redukcije elektrike se spomnim, pa bonov za bencin itd....skratka, zelo druzabno obdobje
Drugace se pa cez slabo uro v Cankarjevem domu v Kosovelovi dvorani zacne vrteti dokumentarec z naslovom Trieste, Yugoslavija. Mygrace
|
Pa depozita za čez mejo.
In par - nepar za vožnjo z avtom.
Takrat so bili glavni frajerji domačini z obmejnega območja, ki so imeli maloobmejne prepustnice.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Lazanja v slow cookerju