Pozdravljeni!
Toliko'>o ste že predebatirali na temoo'>o'>o'>o'> tort različnih oblik, ampak vseeno'>o se mi je nekaj zataknilo'>o - namreč pri uzdelavio'>o'>o'>o'> torte v obliki čebelice.
Naredila jo'>o bom dediju za rojstni dan (ima ga jutri,o'>o'>o'>o'> torto'>o bom delala pa v soboto'>o), ker je navdušen čebelar, jaz pa seveda zraven :)
Lepo'>o prosim, ali je že kdo'>o kdaj delal takšnoo'>o'>o'>o'> torto'>o in ima kdo'>o kakšno'>o idejo'>o?
V osnovi bi lahko'>o bila enaka kot npr. pikapolonica, ampak telo'>o mora biti bolj podolgovato'>o, glava drugačna, potem so'>o tu še krila in tipalnice.....ALi pa bi bila mogoče bolj primerna drugačna oblika??
Ker sem zelooo'>o zasedena (od jutra do'>o pozne noči za knjigami), bi vas res lepo'>o prosila za pomoč, da lahko'>o v soboto'>o začnem s pekoo'>o'>o'>o'> torte in da bom točno'>o vedela, kaj bo'>o nastalo'>o.
Mogoče pozna katera na internetu kakšno'>o stran kejr je narisanao'>o'>o'>o'> torta v obliki čebele? Sama sem že malo'>o iskala na strani slaščičarne Mali princ, pa ni bilo'>o ničesar.
AJa, še to'>o: Kako'>o bi smetano'>o obarvala rumeno'>o?? Za črno'>o oz. temno'>o rjavo'>o kremo'>o bom uporabila kar čokolado'>o in smetano'>o. Ali pa ima mogoče katera kakšno'>o boljšo'>o idejo'>o?
Za kakšen koli nasvet vam bom neizmerno'>o hvaležna.
LP
Zala