3. feb 2017 17:51
Jaz jo imam ze shranjeno od Katarinči, hvala ni potrebno več pošiljati.
3. feb 2017 17:51
Jaz jo imam ze shranjeno od Katarinči, hvala ni potrebno več pošiljati.
3. feb 2017 18:00
kača je napisal/a: |
Kot že napisala Vrtejbenka, bo treba na ZS poslati mail, da lahko prepošljemo knjigo. Vrtejbenka, oprosti, če ti hodim v zelje! kača
|
Kača, je tvoja (oziroma Vrtejbenkina) pdf verzija taka kot tale: http://www.sadni-mozaik.si/pdf/Dobra_kuharica. ali druga?
3. feb 2017 18:06
VTipkajte naslov knjige v Google in jo boste vsi po mili volji gledali. Meni se ne zdi nič posebnega, avtorica jo je napisala pri 26.letih, po poklicu je bila učiteljica, pisateljica, prevajalka- povzela oz prevedla je recepte iz že obstoječih knjig, predvsem nemških.
3. feb 2017 18:20
ann je napisal/a: |
VTipkajte naslov knjige v Google in jo boste vsi po mili volji gledali. Meni se ne zdi nič posebnega, avtorica jo je napisala pri 26.letih, po poklicu je bila učiteljica, pisateljica, prevajalka- povzela oz prevedla je recepte iz že obstoječih knjig, predvsem nemških. ann
|
No ja, vsak po svoje...meni pa recimo recepti iz Rama knjižic niso nič posebnega..tudi to dobiš vse na Googlu...pa predvidevam da so prevedeni, nemški..
3. feb 2017 19:43
Ja, z najinim kosilom bi bil zelo zadovoljen tudi moj mož, čeprav je danes že dobil takšno kosilo, pa še malo krvavice je bilo zraven
3. feb 2017 19:46
Katarinči, to je res ta verzija.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Jagodni cmoki z makovim sladoledom