Sin je star 14 let in je velik 198cm in št. čevljev 47. Kje kupujete trenerke, kavbojke za tako velike? Čevlje 47 se še kar dobi!?!?
Hvala
Sin je star 14 let in je velik 198cm in št. čevljev 47. Kje kupujete trenerke, kavbojke za tako velike? Čevlje 47 se še kar dobi!?!?
Hvala
16. jan 2017 11:49
V naši rodbini imamo enega, ki pri normalni najmanjši moški številki pade skozi eno hlačnico. Konfekcije pri nas ne dobi, ker če že naši trgovci nabavijo kak kos v podaljšanih številkah, nabavijo enega ali dva in ta izgineta tako rekoč tisti hip, ko prideta v trgovino (ali pa do polic sploh ne prideta, ker jih prej pokupijo prodajalke). Tako da bi bil odgovor: kot v starih časih - čez mejo.
16. jan 2017 15:25
Moj sin je nekoliko manjši. Vso njegovo konfekcijo kupujemo preko spleta. Na žalost so pri nas trgovine za tako visoke sila redke. Če jo pa že najdeš, pa oblačila niso primerna za najstnike. Ne vem, mogoče ima katera drugačne izkušnje.
18. jan 2017 14:40
Tako št. ima moj mož. Športne copate se še kar dobi (prva liga). Hlače kupuje v LJ v trgovini Army shop, klasičnih kavbojk ne dobi kej če so prav v pasu, so pretesne v stegnih...
18. jan 2017 19:04
Imam dva taka, poznam problem, posebej v teh letih, ko je postava še otroška, višina pa nadstandardna. Izbira pri nas je res slaba. Trenirke s podaljšanimi hlačnicami ima včasih Prva liga, niso pa poceni. Kavbojke kupujem v Celovcu, City Arkaden v centru mesta, tam je Levis trgovina, kjer dobiš kavbojke do dolžine 36. Pri čevljih ni tak problem, športni se kar dobijo - Hervis, Prva liga.....Mi bomo letos imeli problem z maturantom, če katera ima izkušnje z bolj "nobel" oblačili, bom vesela.
14. feb 2017 9:00
Hvala za odgovore!
http://www.next.si/sl/men Na tej strani sem našla podaljšane hlače dolžina 36.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci