Zdravo'>o ekipa,
Gre se za eno'>o dokaj enostavno'>o vprašanje, na katerega nažalost še nisem dobil delujočega odgovora.
Za čebulo'>o vsi vemo'>o, da oddaja vonj. Enim diši enim ne. Ampak to'>o ni namen te teme.
Namen teme je katera sortao'>o'> čebule (bela ali rdeča), je tista, ki odda najmanj vonja in ni tako'>o močnega okusa.
Na konkretnem primeru, razni prodajalci kebaba, burgerjev itd. pri nekomu boo'>o'> čebula tako'>o močna, da tudi ljubitelj bo'>o imel težavo'>o to'>o pojesti, drugje pa tako'>o blaga, da jo'>o bi poizkusil tudi kdo'>o, ki je ravno'>o ne obožuje.
Ali je hec v tem da enostavno'>o čebulo'>o narežejo'>o in jim zadeva stoji par ur / dan?
Gre se predvsem zato'>o, da osebno'>o imam zelo'>o rad čebulo'>o. Ampak enostavno'>o je zaradi službe ne morem jesti toliko'>o kot bi si želel. Meso'>o +o'>o'> čebula, ali pa tunina pašteta +o'>o'> čebula itd. itd. Doma jo'>o seveda brez težav jem, katerokoli, ker med vikendom mi je vseeno'>o če me kdo'>o zavoha.
Na splošno'>o se mi zdi da (na žalost) je vonj po'>o čebuli zelo'>o nezaželjen v poslovnih krogih, kjer se gibljem. Tudi na raznih kosilih itd. kjer je na voljoo'>o'> čebula kot del priloge se je generalno'>o vsi izogibajo'>o. Medtem ko'>o to'>o ne velja za cigaretni vonj.
Nasveti so'>o dobrodošli.