27. nov 2016 18:38
Anemiilat je napisal/a: |
Ej jejhata kaj je pa sedaj ratalo iz tega.Seveda se s ta mlado poznam.se tudi pogovarjava.Vendar ne stanuje še pri nas.V zidove vlaga sin. Srčno upam da se bosta razumela in ne bo prepirov med nami.
Za besede dobrodošlice sem spraševala za dan ko bi se preselila stalno k nam.
Brezveze, želim si da bosta onadva furala dobro pa tudi mi vsi skupaj
Anemiilat
|
Jz sem te točno tako razumela - potenciano snaho že poznaš, rada bi ji samo rekla prijazno besedo, dobrodošlico, ko se za stalno preseli pod vašo streho oziroma v njuno stanovanje. Večina nas je to razumela kot tvojo zelo prijazno pripravljenost, da ji daš vedeti, da je dobrodošla, onadva pa naj se znajdeta, kot vesta in znata. In to je največ, kar lahko narediš za mir pod skupno streho.
Jaz sem se za stalno preselila pod skupno streho na dan poroke. Saj sem že prej tam kdaj prespala, sploh ćez vikend sem običajno ostajala, in smo se počasi navajali drug na drugega. Nisem imela oblek tam, le zobno ščetko, ampak je vseeno povsem drugače, ko se za stalno preseliš nekam, po poroki ali prej.
No, ko sem zvečer prišla s poroke (sem tukaj že napisala, da so me kar pustili tam, kjer smo imeli slavje, in sem se sama pripeljala domov ter zvonila na vratih novega doma ...; še danes se valjamo od smeha na ta račun ...), in sem odgrnila odejo, me je na blazini čakalo darilce. Čudovi prstan, kot pozornost meni kot snahi in za srečo v skupnem življenju. Sta tast in tašča pač menila, da je takšna pozornost na mestu.
mamamia