28. nov 2016 15:40
Drago drustvo...jst se se kar odlocam...fissler primerjava wmf posoda...se ta mnenja prosim...hvaaalaaa
28. nov 2016 15:40
Drago drustvo...jst se se kar odlocam...fissler primerjava wmf posoda...se ta mnenja prosim...hvaaalaaa
28. nov 2016 20:22
Klavdija bobi je napisal/a: |
Drago drustvo...jst se se kar odlocam...fissler primerjava wmf posoda...se ta mnenja prosim...hvaaalaaa Klavdija bobi
|
A si si posodo že ogledala v živo?
Potem je tukaj še Kuhn Rikon. Meni se zdi neprimerljiva tako s fissler kot WMF.
28. nov 2016 21:38
Vidla sm jo v merkurju...ma nikakor se ne morm odloct za nakup prek neta,ja lahko da ne grem s casom naprej,in kr cakam...ma sej v bistvu ne bi blo tak problem eno posodo kupt...tle se gre da se bomo selil v hiso in sedanjo posodo mam res ze staro...iz tega sledi da je potrebno mal vec nakupa...pa po moje bi zravn katerekoli posode itak se vzela neki emajlirane posode k zmer pridejo prov... Zdaj pa ze res kompliciram...ja sem pac zenska k zenska...pa brez zamere...
29. nov 2016 0:25
Pa kaj potem, če je posoda stara. Kupi po eno na leto, pa boš imela kar hitro komplet. Začni s komadom, ki se ti zdi, da ga najbolj rabiš.
Kupuj s spletnih strani, ki jih poznaš. Ena moja kolegica je našla obleko Zuhair Murada za manj kot $200, ko je pa videla, kaj je prišlo, ji je jasno kri zavrela. Kupila je kar tako na neki spletni strnai, ki je objavljala poceni robo. Podobno se dogaja s čevlji (louboutin), dizajner torbicami in še kaj bi se našlo. Zakaj bi bila torej posoda izjema.
Aja, kaj pomeni, da si "ženska k ženska"? Če s tem misliš, da vse ženske kompliciramo, se zelo motiš. Ene samo preračunano razmislimo, kako in kaj in gremo v akcijo.
29. nov 2016 10:54
Jaz sem pred leti kupila WMF posodo in sem z njo zelo zadovolna. Lani sem še pa probala Rosmarino sem še pa bolj zadovoljna.
29. nov 2016 17:28
Viii...mam jo...wmf...moj moz je super...v trgovini v lj,cankarjevo nabrezje 1...zdaj pa sam kuhat...
29. nov 2016 22:02
Sama imam WMF posodo in se super kuha v njej....sem si pa tudi eno LeCrouset privoščila. Super je, lahko se v njej peče tudi v pečici. Uspešno kuho vam želim.
30. nov 2016 7:36
Viii...mam jo...wmf...moj moz je super...v trgovini v lj,cankarjevo nabrezje 1...zdaj pa sam kuhat... Klavdija bobi
|
Očitno zna mož dobro poslušat. Sama trenutno jamram, kako težko testo mesim (artritis, otečeni sklepi, krpalni kanal ...) in se mi zdi, da je že zastrigel z ušesi ob omembi MUM in še kakšni ...
30. nov 2016 7:38
NO, jst zaenkrat še uporabljam drugačne pristope pri možu... :)))) ....pa palijo... in resnično vesela...čim več dobrega in okusnega kuhanja vsem skupaj...
30. nov 2016 9:42
NO, jst zaenkrat še uporabljam drugačne pristope pri možu... :)))) ....pa palijo... in resnično vesela...čim več dobrega in okusnega kuhanja vsem skupaj... Klavdija bobi
|
Verjetno še nista dolgo poročena ... Vsi smo skozi skupna leta uporabljali določene prijeme ... , seveda pa se ti z leti spreminjajo ...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem