7. nov 2016 13:08
Hej Smarty1,
Tudi meni so všeč teli storžki - bi se dalo dobiti recept?
Hvala in LP.
Emma07
7. nov 2016 13:08
Hej Smarty1,
Tudi meni so všeč teli storžki - bi se dalo dobiti recept?
Hvala in LP.
Emma07
7. nov 2016 13:11
Emma07, ti kar jaz prepošljem link na ZS...
Vrtejbenka
7. nov 2016 18:49
bodo pa sigurno tudi tili jelenčki, ker lani sem slišala, da sem jih dala premalo v škatlo. Sem pa že prejšnji tedenv Avstriji nabavila precej sestavin za peko piškotov.
http://www.mojalbum.com/tajda
7. nov 2016 19:03
Darjuška, odlična ideja, tile jelenčki, samo modelček za medene možičke bom obrnila narobe in jim pred peko odrezala prste na stopalih - kot hudobna pepelkina mačeha svojima hčerama
Katarinči
7. nov 2016 19:16
Katarinči je napisal/a: |
Darjuška, odlična ideja, tile jelenčki, samo modelček za medene možičke bom obrnila narobe in jim pred peko odrezala prste na stopalih - kot hudobna pepelkina mačeha svojima hčerama Katarinči |
ja samo možic se obrne naokrog in ni treba nič rezati. Letos jih bomo s hčerama naredile kar nekaj, ker so bile lani pritožbe, da so se otroci obdarovalcev kregali, da jih je bilo premalo.
Še to - čokoladni bonbonček daš na surov piškot in ga nato spečeš.
http://www.mojalbum.com/tajda
7. nov 2016 20:35
Darjuška, moj modelček možička ima stopala, tako da se bom vseeno šla zlobno mačeho, hehehe ...
Katarinči
10. nov 2016 10:13
Spoštovane mojstrice, če bi si tele storžke nehale na ZS podajati, bi osrečile še marsikatero učenko
Pozdravljene
10. nov 2016 10:26
Moram prizneti, da pečete krasno pecivo za prihajajoče praznike, da se kar sline cedijo, vsaka čast vam kulinarikam
10. nov 2016 10:46
Super slikice, super ideje, bravo. Smarty ali kdo ki bi vedel, mi poveste kakšna krema je v tistih velikih rožicah, da bom znala še sama. Take piškote bi tudi jaz letos spekla mmmm. Saj so s kremo lepljene? Hvala
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Jabolčna pita s kokosom