Prosim, če mi kdo lahko pove, kje dobim kvaliteten kakao-neobdelan, grenak. To kar prodajajo v nekaterih trgovinah je samo sladkor.
lp
swordfish
Prosim, če mi kdo lahko pove, kje dobim kvaliteten kakao-neobdelan, grenak. To kar prodajajo v nekaterih trgovinah je samo sladkor.
lp
swordfish
5. nov 2016 9:02
Ne bo držalo, le pravi kakav je treba vzeti, v vsaki trgovini imajo vsaj enega. Običajno so tam, kjer so tudi pecilni prašek, vanili(n) sladkor, čokoladne mrvice,...skratka, drobnarije za peko.
rimljanka
5. nov 2016 10:22
Swordfish, v Hoferju imajo super kakao, redno ga uporabljam za peko.
"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."
5. nov 2016 10:23
V vsaki trgovini dobiš kakao prah (ali kakav v prahu). Beri nalepke, pa bo.
Sonja
5. nov 2016 18:12
POnavadi so kakavi brez dodatkov pri sestavinah za peko....meni je super za peko iz Hoferja, Lidla in Eurospina (zelo temen in ok okus).
Ninja24
5. nov 2016 19:28
Jaz ga kupujem v Hoferju, prodaja ga temnega tudi Žito v poslovalnicah, mislim da pakiranje po en kilogram.
Če se ne motim, smo pa o tem nekje že pisali na forumu.
Lp.
NutellomAnka
6. nov 2016 6:23
Hvala vsem za nasvete, verjetno ga bom nabavil v Hoferju.
swordfish
6. nov 2016 18:05
"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."
8. okt 2017 9:57
Če bo komu kej pomagalo: http://www.virmodrosti.com/prehrana/kakav-je-odlicno-zdr Kolikor sem prebrala priporočajo kakav v prahu od gorenjke.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Domači Ferrero Rocher