22. nov 2016 9:54
Alhemija Balkana z Goranom Milićem
Meni so bile njegove oddaje na HRT super, pred kratkim sem ga našla na Al Jazeeri.
22. nov 2016 9:54
Alhemija Balkana z Goranom Milićem
Meni so bile njegove oddaje na HRT super, pred kratkim sem ga našla na Al Jazeeri.
23. nov 2016 13:09
A kaj gledate oddajo 24 kitchen in Food? Na Food je velikokrat kaj zelo zanimivega ....Pa tudi Travel channel je fajn.
23. nov 2016 19:32
Ognjič je napisal/a: |
Alhemija Balkana z Goranom Milićem Meni so bile njegove oddaje na HRT super, pred kratkim sem ga našla na Al Jazeeri. Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 22.nov 2016 09:56 |
Matr, Ognjič, spet ne bom imela nič časa.....
lp
24. nov 2016 5:32
Gilmore girls - Midve z mamo - kofi v vseh oblikah in okusih
Slatka kuharica - zanimiv preplet spoznavanja kraja, navad in kuhinje. Vodi in peče dobrote prijetna ga. Petra Jelenić. HTV
The great interior design challenge HTV -
"preletim" oddajo Ellen Degeneres
24. nov 2016 6:30
Ognjic hvala, dober link.
Jaz pa trenutno gledam in se jezim: https://www.rtvslo.si/slovenija/ravnatelja-oglobili
9. dec 2016 22:22
Film; Pisma Sv. Nikolaju 2, nadaljevanje prvega filma, kdor ga je gledal mu ga res toplo priporočam, sem ga pred dnevi gledala na internetu, sicer v angleškem prevodu, sedaj ga bom pa še enkrat, vsaka čast našemu reziserju Mitju Okornu, ki je zal uspel na tujem, ampak je uspel in to zelo, na Kino, v nedeljo ob 20.00.
Danes pa je na POP TV 1. del filma: Pisma Sv. Nikolaju
15. jan 2017 15:14
Danes na POP TV ob 20.00 film-ŠEF-kulinarični film
15. jan 2017 20:37
A ste gledale Planet samskih? Kot ob obeh filmih Pisma Svetemu Nikolaju smo crkavali od smeha pri tem, še preden smo gledali Nikolaja.
15. jan 2017 23:53
mamamia je napisal/a: |
A ste gledale Planet samskih? Kot ob obeh filmih Pisma Svetemu Nikolaju smo crkavali od smeha pri tem, še preden smo gledali Nikolaja. mamamia
|
Mamamia, mi smo ga gledali, sicer preko računalnika in na tv, ja res je dober film, pa predvsem zelo, zelo, zelo poučen o tem, kaj lahko naredijo druzbena omrezja na računalniku, upam in tudi verjamem, da bo Okorn tudi letos ustvaril kakšno novo uspešnico, čeprav, na zalost na Poljskem, ampak kljub temu. Meni osebno je poljski jezik zelo simpatičen.
kozamurnik
sporočila: 2311
16. jan 2017 5:44
TV pri nas skoraj ne gledamo. Trenutno gledam le Alo,Alo na Planetu, ampak kaj ko je na vsakih pet minut nadaljevanke 10 minut reklam.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Pašta s pivom in slanino