Drage pekarce in peki, dobila sem info, da bodo konec nivembra v Spar Slo. začeli s prodajo tako zelo iskanega valjarja z distančniki. Super, a ne za tiste, ki ga še nimate.
branka
Drage pekarce in peki, dobila sem info, da bodo konec nivembra v Spar Slo. začeli s prodajo tako zelo iskanega valjarja z distančniki. Super, a ne za tiste, ki ga še nimate.
branka
24. okt 2016 15:53
Jeeeee super , sem že doma naročala ene dilce, zdaj bom pa kar za tega denar šparala
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
24. okt 2016 16:51
Super. Upam, da bo ponudba vsaj taka kot v avstrijskih Intersparih. Akcija traja od 20.10.-17.12.2016 http://flugblatt.interspar.at/interspar-backkatalog-2015/#/
http://www.mojalbum.com/tajda
24. okt 2016 20:49
Jaz pa že 30 let pečem pa slišim prvič za te valjarje. Do sedaj sem piškotke pekla brez problemov, a je večji problem pri testu z margarino?
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
24. okt 2016 22:24
Trixi, jaz že 40+ pečem in sem pred cca 3 leti nabavila ta vljar. Takoj na začetku sem se malo lovila, ker moraš loviti širine, da ne povoziš testa. in, ko sem zakapirala sem zelo zadovoljna z njim, ker imaš vse piškote enake debeline. Je tako, če ga imaš je fajn in, če ne je glih tako dobro-bi se reklo.
branka
25. okt 2016 1:06
Avstrijska ponudba je pa ! Dvomim, da bo tako pestra pri nas.
Hvala za info.
17. nov 2016 13:03
Zdej ne vem kaj je narobe, da noče objavit obvestilo, da se v Intersparjih že prodajajo valjarji z distančniki?
17. nov 2016 13:04
Je, sem kaj zablodla
24. nov 2016 12:49
ja, v sparovi novi reklami so že
24. nov 2016 13:04
Jaz sem vceraj kupila v sparu. Pa se kuponcek za -25% tak da res super. V soboto ga takoj sprobam :)
24. nov 2016 13:05
Tisti, ki imate kupon za -25% lahko še danes kupite valjar znižano. Je pa res super valjar!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirin kruh s semeni
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike