Konkurenca

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8881

tema odprta - 27. maj 2004 15:24 | ogledi: 2.016 | odgovori: 4

Kot vidimo je "Ločevanje živil 90 dni" šlo med pomembne stvari. Kaj, ali se mi z recepti zastonj trudimo? Bojim se, če bomo tako nadaljevali (mi spodaj), da bomo kar vsi šli na ločevanje živil...

Želim uspešno vam, tam zgoraj in nam, spodaj.

LP

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

27. maj 2004 17:15

Ne vem kaj ste se vsi spravili na ta forum ločevanja živil. Tema je zanimiva saj opravilnem prehranjevanju že ptički čivkajo. Kaj vam ni všeč to, da se ljudje zavedamo kdaj smo šli pedaleč. Pravilna prehrana je pomembna tudi z zdravstvenega vidika. Mislim pa,da čisto vsaka, ki sodeluje na forumu ločevanja živil redno prebira tudi vaše recepte in če jim ustrezajo jih tudi uporabijo. Na dan, ko imamo ogljikove hidrate je na jedilniku tudi slaščica in mislim da je sigurno tudi kakšna iz baze receptov. Imam predlog. Zakaj nam ne pomagate? Ni enostavno preit na drugačen nači razmišljanja o hrani če uživaš v njej. Lahko bi napisali kakšen recept nam v prid in nas spodbujali. Lep sončen dan še naprej

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

27. maj 2004 17:16

Ni mišljeno tako kot ste napisali. Ločevanje živil sem dal med pomembne teme, ker je zelo obiskana. Zakaj bi se vi zastonj trudili z recepti? Je mogoče še kje takšna obiskana tema, kot je ta in "kaj danes za kosilo"? Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

28. maj 2004 7:38

Tole je pa že kr neki ... okej zastopm, da vas moti ena tema k nima veze s kulinariko .. ne zastopm pa kak vas lahka moti tema, ki je povezana s kulinariko ... mislm če po pravic povem .. teme Ločevanje živil 90 dni skor nisem opazla, dokler se niste začel bunit o tej temi ... sedaj že v dveh temah ... obnašate se pa kot 4 lete stari otroc ... res ne vem, kaj bi bilo narobe s tisto temo ... Tatjana

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8881

28. maj 2004 7:54

Kaj ste pa toliko "našpičeni"! Nihče se ni spravil na to temo v negativnem pogledu. Seveda je ta tema hvale vredna in vsaka čast tistim, ki vztrajajo na ločevanju živil. Marsikdo bi si to želel, pa nima moči niti poguma... Seveda, jaz sem tudi ena izmed takih. Pozdrav!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti