19. okt 2016 22:34
Pozdravljeni!
Bila sem presenečena kje sem, ko sem odprla našo kulinariko.Počasi se uvajam, mi je kar všeč,prav kmalu bo tudi nova kulinarika naša!
,
,
,
adalbert
19. okt 2016 22:34
Pozdravljeni!
Bila sem presenečena kje sem, ko sem odprla našo kulinariko.Počasi se uvajam, mi je kar všeč,prav kmalu bo tudi nova kulinarika naša!
,
,
,
adalbert
30. okt 2016 9:37
Živjo!
Tudi jaz sem malo še zmedena. Ne najdem moje beležke, kje naj jo iščem?
ro-po
30. okt 2016 10:13
ro-po je napisal/a: |
Živjo! Tudi jaz sem malo še zmedena. Ne najdem moje beležke, kje naj jo iščem? ro-po |
Ni več beležke, moja kulinarika je nadomestila. Odpri zgoraj desno, kjer je prijava in tvoje ime imaš roletni menu, ali pa direktno na naslovu: https://www.kulinarika.net/mojakulinarika/
30. okt 2016 16:00
Žal, Jernej, zdaj po uspešno izpeljanem prehodu tudi meni vse skupaj niti malo ni všeč, ne glede na pohvalo o modernizaciji.
Kot si verjetno že sam opazil, sem frekvenco obiska močno zmanjšal, ker me izgled preprosto odbija, veliko stvari, ki so mi bile všeč, si poslal na smetišče zgodovine in si se odločil, da ne boš upošteval mojih pripomb - ne skrbi, ne bo jih več, niti manj niti ravno toliko; Tvoja stran, Tvoja odločitev. Tisto, kar bom rabil, se bom že potrudil poiskati, če me bo pač volja, za vse ostalo pa veliko sreče v naprej. Aja, predogled ne dela, Firefox javi Server not found - mogoče bi bilo bolje, če bi ga, tako kot ostalo, pustil na prejšni strani.
LP
Drejček
30. okt 2016 17:40
Drejček, pojdi na Cromo! Super dela in zelo lepa je nova Kulinarika!
Katrca11
30. okt 2016 18:07
Sekar lepa je, samo se se zelo lovim. Komaj sem nasla moje belezke. Se bomo ze navadili.
buča
30. okt 2016 18:08
drejcek je napisal/a: |
Žal, Jernej, zdaj po uspešno izpeljanem prehodu tudi meni vse skupaj niti malo ni všeč, ne glede na pohvalo o modernizaciji. Kot si verjetno že sam opazil, sem frekvenco obiska močno zmanjšal, ker me izgled preprosto odbija, veliko stvari, ki so mi bile všeč, si poslal na smetišče zgodovine in si se odločil, da ne boš upošteval mojih pripomb - ne skrbi, ne bo jih več, niti manj niti ravno toliko; Tvoja stran, Tvoja odločitev. Tisto, kar bom rabil, se bom že potrudil poiskati, če me bo pač volja, za vse ostalo pa veliko sreče v naprej. Aja, predogled ne dela, Firefox javi Server not found - mogoče bi bilo bolje, če bi ga, tako kot ostalo, pustil na prejšni strani. LP Drejček |
V info, kolikokrat nas obiščeš pa ne vem, ker res nimamo nobenega sledenja na to, kaj obiskovalci pri nas iščejo in kolikokrat nas obiščejo. Imamo skupno statistiko preko googla.
Drejček, predogled lepo dela. Ostalo napisano pa je pa tvoja osebna odločitev v demokratični državi. Želim ti veliko sreče, kakorkoli se boš odločil.
30. okt 2016 18:32
Šele sedaj sem opazila, da se spreminjajo barve Kulinarika.net, ko greš iz ene teme v drugo.
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
30. okt 2016 20:11
Nova Kulinarika fuuul všečna, samo počutim se pa kot slon ali pa kot da se vozim s šleperjem po vesloju. Čisto nič se ne znajdem, ampak počas se deleč pride. Vsaj tako je rekel polž, ko se je v smreko zaletel
Drugače pa luškano, všečno in simpatično
teta Mica
30. okt 2016 20:13
Največja sprememba v sami strukturi strani je pravzaprav ena: da ni več "moje beležke" posebej, pa "nastavitev", "vpisa", "javnega profila"... vse skupaj je zdaj v moji kulinariki in prestavljeno zgoraj kjer izpiše po prijavi vaše uporabniško ime. Tam notri imate zdaj vse, kar je bilo prej raztreseno a vezano na uporabnika. Upam, da sem komu kaj pomagal s tem pojasnilom.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Pesto palačinke