28. nov 2016 9:36
Imaš prav, če nisi pozoren, te res lahko zavede. Ne bi se pa mogla bolj strinjati kot se z zadnjim stavkom.
28. nov 2016 9:36
Imaš prav, če nisi pozoren, te res lahko zavede. Ne bi se pa mogla bolj strinjati kot se z zadnjim stavkom.
28. nov 2016 10:15
VilmaS je napisal/a: |
Naor, ni problem v količinah ampak v napačnem zapisu, kar najbrž je hrošč, saj pike očitno ne prepozna kot decimalke, zato umesti tekst od pike naprej v desno rubriko, namenjeno sestavinam. |
Tako je, napako v receptu smo odpravili, hvala za opozorilo.
28. nov 2016 10:16
elaphus je napisal/a: |
Še enkrat sprašujem, čeprav ne vem, če je to hrošček: v sporočilih piše: "klik" vas vrne na stran, kjer ste bili, preden ste pisali sporočilo (al neki podobnega). No, mene ne vrne na tisto stran (se pravi na sporočilo tistega, ki sem mu poslala sporočilo), pač pa mi pripravi prazen obrazec za sporočilo za tistega, ki sem mu malo prej poslala sporočilo. A je to normalno? Prej (pri stari kulinariki) me je vrglo na sporočilo tistega, ki sem mu odpisala. lp cervus
|
Ah, to je verjetno hrošček, bom popravil.
29. nov 2016 15:36
Kako lahko natisnem recept s slikico - kot je bilo mogoče prej?
Hvala!
29. nov 2016 16:26
Recept se vedno natisne z glavno sliko, če jo le ima, izberi gumb NATISNITE RECEPT, ki je pod opombami recepta.
30. nov 2016 9:05
Tako sem tudi naredila. Na izpisu so: naslov recepta, podatki do časa priprave,
nato pa sestavine...
Poskusila sem z več recepti, vendar dobim vedno izpis brez slike.
Alenka
30. nov 2016 9:36
Mi lahko pošlješ povezavo do enega recepta, ki ga želiš natisniti?
2. dec 2016 19:31
Jernej, pozdravljen, ne morem naložiti slik oziroma fotografij v shrambo (poskusila sem z različnimi fotografijami), javi mi naslednje -odpre se okence z besedilom: "Napaka: PHP doesn't support fhe specified characters on Windows."
Fotografije so v obliki jpg. Do zdaj nisem imela teh težav.
Uporabljam brskalnik Google Chrom. Morda veš, kaj je narobe?
2. dec 2016 22:29
Kako imaš imena datotekam, očitno imajo nedovoljene znake.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Hrustljav rogljiček s sladoledom