23. okt 2016 17:54
Aha, hvala, sama še nisem dobila takega sporočila, pisala sem po pripovedovanju sogovornice
lp
mzm
23. okt 2016 17:54
Aha, hvala, sama še nisem dobila takega sporočila, pisala sem po pripovedovanju sogovornice
lp
mzm
23. okt 2016 18:29
Hm, to seveda ni ok, da se link ne bi videl. Ampak napisal sem v ZS http://www.kulinarika.net in ko si pošljem ZS se mi obarva oranžno, enako bo tudi tu v forumu.
O kakšnih povezavah govorite? Takšnih, kjer besedi sami dodate povezavo? Ker te z www so vidne v prejetih sporočilih.
23. okt 2016 18:54
Ja, kjer v besedo vstaviš povezavo.
Kar se pa www tiče, tule med pisanjem ni aktivno, ne morem preveriti, če imam željeni link (se zgodi, da ga ne prepoznam vedno), zato preverim v predogledu, kjer je aktiven.
lp
mzm
23. okt 2016 19:19
Hm, ampak poglej, takoj ko sem tale "test" naredil v povezavo, je postala v urejevalniku oranžna...
23. okt 2016 21:41
Na forumu se takoj obarva, dela pa ne, preverim v predogledu, ni problema.
V zasebnih sporočilih se ne obarva, ne meni, ne bralcu, čeprav dela, predogleda za preverjanje ni.
lp
mzm
23. okt 2016 22:07
Na forumu dela, klikni na moj zgornji link z napisom "TEST", ti ne odpre?
Predogled nikjer ne dela, je ukinjen (zaenkrat).
V ZS se zdaj obarva, sem popravil. Bralcu. V urejevalniku je oranžno, vsaj meni.
24. okt 2016 6:58
Vem, da na forumu dela, ko odpošlješ, preverila sem lahko v predogledu, zdaj ne več , na zs ni delalo, no, kot vidim, si to urihtal
lp
mzm
24. okt 2016 7:46
Pozdravljeni
Spremenila sem geslo, telefonsko stevilko in naslov,ko sem se prijavila na telefon. Uspelo mi je poslati slike na zid, toda ne uspe mi posiljati komentarjev in sporocil, le vseckam lahko.
Amelia
24. okt 2016 8:18
Kaj se pa zgodi, ko poskusiš poslati komentar na zid?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira