21. okt 2016 15:25
Česa ti noče odpirati, celotne kulinarike, ali te strani?
21. okt 2016 15:25
Česa ti noče odpirati, celotne kulinarike, ali te strani?
21. okt 2016 17:39
Jernej, kdaj pa se lahko pričakuje, da bomo nalagali slikce iz telefonov v shrambo?
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
21. okt 2016 19:22
Še nekaj časa ne, ker je shramba zunanji modul in je narejena tako, da na mali širini nima shramba dovolj prostora za vse podatke...
Je pa opcija da vam shrambo DAM na telefone, če želite, samo odprlo jo bo v oknu in boste morali malo levo desno premikati, da se vam prikaže. Če vam je to bolje kot to, da je shramba na telefonih skrita, vam lahko odprem. Torej delala bo, bo pa pri kliku širša od vidnega polja pa bo treba malo drsati levo desno ali pa vsaj obrniti telefon ležeče...
Bi vam bilo to bolje, tistim, ki uporabljate? Jaz sem jo namerno skril, ker ni "responsive", pa mislili smo, kdo bo iz telefona nalagal v shrambo, ker je nerodno uporabljati s shrambo na telefonih... vsaj tablica... ;-)
21. okt 2016 19:59
Tudi jaz sem se navadila slike shranjevati v shrambo preko mobitela. Ta opcija mi je bila zel všeč in je res pogrešam. Če se da naredit da slike shranjujem, kot sem jih prej preko mobilne aplikacije, bi bila zelo vesela.
In, škoda da bo mobilna aplikacija ukinjena. Škoda. Ta mi bo res manjkala.
SMARTY1
21. okt 2016 20:07
Urejala sem slike v Shrambi, ker mi je vse razmetalo, kljub temu, da sem imela spravljeno po mapah. Obstoječe mape sem preimenovala, slike prenašala iz mape v mapo. Ko sem pa hotela odpret novo mapo, mi pokaže tole:
Napaka
Invalid file name for: Dragička/2014_5-8
OK
Pozdravček!
21. okt 2016 20:58
Dragička, saj meni tudi tako dela, samo ne znam tako lepo napisat, kot si ti
Pa saj se bom naučila, še vse sem se.........samo malo se moram umiriti
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
21. okt 2016 22:50
Hm, to mora biti spet nekaj s šumniki v tvojem imenu... Bom pogledal kako deluje na mojem up. imenu s šumniki. Kaj točno si počela, kakšen vrestni red, da je prišlo do napake?
21. okt 2016 23:00
Tudi mi ni jasno kako ti lahko slike razmeče, saj shramba ima še vedno enako strukturo map, kot je bila prej...
22. okt 2016 0:05
Sem preskusil prestavljati slike levo desno iz mape v mapo, naložiti nove, brisati... vse mi deluje, ne morem ponoviti te napake ;-(
22. okt 2016 0:28
jernej je napisal/a: |
Česa ti noče odpirati, celotne kulinarike, ali te strani? |
Celotne kulinarike...verjetno bi morala počistit vse piškotke in še kaj.
~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Skutna pita