25. okt 2016 23:42
Ne, težava je bila na strežniku in sem jo ravno prejle rešil, tako da ti bo zdaj delalo...
25. okt 2016 23:42
Ne, težava je bila na strežniku in sem jo ravno prejle rešil, tako da ti bo zdaj delalo...
26. okt 2016 9:50
borka7 je napisal/a: |
Jernej: ja, zdaj pa dela. Težava, ki se je pojavljala že v stari verziji, je edino pri temah, ki so odprte na novo - pri teh odpre prvi odgovor, ne pa prvega zapisa, čeprav je nov od mojega zadnjega obiska. Pa še ena (ko sem ravno pri besedi...), za katero pa ne vem, ali je 'bug' ali 'feature' : če izberem 'vsa', pri temah z novimi sporočili svetijo zvezdice, ni pa pušćice, s katero bi lahko odprla prvo novo sporočilo v temi. |
Sem vseeno naredil tako, da če pri vsi datumi sveti zvezdica, skakač pripelje na prvo novo sporočilo od zadnjega obiska, je nekako bolj logično. Če pa izberete zadnje 3 dni, 7 dni, poljubni datum, pa seveda skakači prikažejo linke na zadnje sporočilo od izbranega datuma.
Ti skakači so precej napredni in jih nisem zasledil še drugod v taki nastavljivosti, kot so pri nas (še možnost dodatnih zvezdic itd.).
Kar zadeva prvi hrošč, da skoči na prvi odgovor, je pa ta hrošč težko popraviti oz. odpraviti. Čeprav se sliši trivialen, bi računanje tega postopka (ali je čas za novo temo ali za prvo sporočilo) "pojedlo" kar veliko procesorskega časa. Vem, da je bilo to že na stari kulinariki. Iz istega razloga.
26. okt 2016 11:59
jernej je napisal/a: | ||
Sem vseeno naredil tako, da če pri vsi datumi sveti zvezdica, skakač pripelje na prvo novo sporočilo od zadnjega obiska, je nekako bolj logično. Če pa izberete zadnje 3 dni, 7 dni, poljubni datum, pa seveda skakači prikažejo linke na zadnje sporočilo od izbranega datuma. Ti skakači so precej napredni in jih nisem zasledil še drugod v taki nastavljivosti, kot so pri nas (še možnost dodatnih zvezdic itd.). Kar zadeva prvi hrošč, da skoči na prvi odgovor, je pa ta hrošč težko popraviti oz. odpraviti. Čeprav se sliši trivialen, bi računanje tega postopka (ali je čas za novo temo ali za prvo sporočilo) "pojedlo" kar veliko procesorskega časa. Vem, da je bilo to že na stari kulinariki. Iz istega razloga. |
Borka, jaz upam in mislim, da sem odpravil tega hrošča, da te vrže na prvo sporočilo ne na temo, ko je tudi ta nova, lahko ob priliki, ko naletiš na takšno temo, sporočiš, če dela zdaj po pričakovanjih?
26. okt 2016 12:05
Čisto mimogrede- iskanje; če vpišem rösti, ne najde ničesar, če pa vpišem rošti ali rosti, pa najde iskani rösti in ponudi še nekaj roštiljade zraven
Očitno iskalnik tistih pikc nad o-jem ne zna ignorirat; no ja, recept sem zato vseeno našla
V.
26. okt 2016 12:35
VilnaS, v razvojni različici je že porpavljeno. Umlauti niso bili dovoljeni znaki, zdaj pa bodo. Dobiš ven rösti in še en roštilj (rösti=rosti=rošti), to je pa namensko zaradi telefonov ;-) Doviš dva zadetka, en je pravi, mislim, da je bolje kot je zdaj ;-)
26. okt 2016 13:06
Jernej, zakaj se ne da kopirati daljšega besedila v zasebna sporočila? Naprimer iz Worda v polje zasebnega sporočila. Vem, da ta zasebna sporočila niso mišljena za daljša pisanja, samo večkrat si že pripravim besedilo kar v Wordu in kasneje, ko imam čas in sem prijavljen na Kulinariki, le to hočem kopirati, pa ne gre. Zaradi varnosti ali je kak drug vzrok?
DBpek http://www.easy-recepti.com
26. okt 2016 13:11
Jernej, hvala.
Še ena težava - ne vem, če je hrošček:
Kadar želim dostopati do neke teme preko povezave na DOGODKIH, mi odpre takole:
Če želim prebrati zadnje zapise, moram odpreti zadnjo stran, da jo ponovno naloži.
Silvija
26. okt 2016 13:44
Jernej, ko po pisanju zasebnega sporočila kliknem na predogled, se okence sicer pojavi, vendar prazno, napisanega besedila v njem ni videti, v opravilni vrstici v okencu pa piše: https://www.kulinarika.net/forum/predogled.asp
Katarinči
26. okt 2016 13:54
DBpek je napisal/a: |
Jernej, zakaj se ne da kopirati daljšega besedila v zasebna sporočila? Naprimer iz Worda v polje zasebnega sporočila. Vem, da ta zasebna sporočila niso mišljena za daljša pisanja, samo večkrat si že pripravim besedilo kar v Wordu in kasneje, ko imam čas in sem prijavljen na Kulinariki, le to hočem kopirati, pa ne gre. Zaradi varnosti ali je kak drug vzrok? DBpek http://www.easy-recepti.com |
Po mojem mnenju tebi brskalnik blokira kopiranje iz Worda, ker kopiranje normalno deluje, zaradi varnosti izgubi vse eksote, ostane le besedilo, a sem ravno poskusil sicer iz enega zelo starega Worda in Open Office in je lepo vneslo besedilo v ZS, bolje kot v prejšnji različici, ko so ostale smeti.
26. okt 2016 13:56
Silvija_02 je napisal/a: |
Jernej, hvala. Še ena težava - ne vem, če je hrošček: Kadar želim dostopati do neke teme preko povezave na DOGODKIH, mi odpre takole: Če želim prebrati zadnje zapise, moram odpreti zadnjo stran, da jo ponovno naloži. Silvija |
Hvala, pravilno tole gotovo ni, bom preveril, linki na dogodkih so bolj informativni sicer, ker nekdo lahko da v forum sporočilo in ga izbriše, link ostane a ne deluje več. Enako je s slikami in mnenji, dogodki, če se brišejo žal pripeljejo do takih napak, ne vem pa če je šlo v tvojem primeru za to, zato moram vse linke dogodkov preveriti in popraviti, kjer je potrebno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Pad Thai s piščancem