8. okt 2016 10:56
Jernej, priznam, da je mi je stara stran bolj všeč, vabi me k prebiranju, iskanju receptov, strinjam se z vsemi, ki menijo, da nekako "zadiši" po pecivu, mineštrah, pečenki.
Nova se mi zdi preveč bela, sterilna, barva besedila presvetlo siva. V primerjavi z obstoječo stranjo moram večkrat klikniti oziroma se dlje časa premikati navzdol po ekranu, da pridem do iste iskane vsebine.
Opazila sem najmanj dve spremembi pri fotoalbumih, ki mi nista všeč.
Prvič, na obstoječi strani so fotoalbumi razvrščeni glede na to, v katerega je bila nazadnje dodana nova fotografija: http://www.kulinarika.net/fotoalbumi.asp , v novi različici pa glede na datum zadnjega kreiranja novega albuma http://v4.kulinarika.net/fotoalbumi/seznam/?sort=album - glede na to, da je bil zadnji nov album ustvarjen 18. avgusta letos, pa tudi sicer se je v tem koledarskem letu ustvarilo le 31 novih albumov, bo ta seznam lahko nespremenjen tudi več tednov, medtem ko se dnevno odpirajo (v smislu nalaganja novih fotografij) običajno vsaj trije obstoječi albumi, včasih tudi več.
Predlagam, da se obdrži zdajšnja razvrstitev albumov, torej se jih razvrsti glede na zadnje dodajanje novih fotografij, takšna ureditev je namreč mnogo bolj smiselna in aktualna.
Drugič, zelo mi je bila všeč praktična možnost, da se pri mnenjih pri fotografijah/fotoalbumih z miško samo postavim na rdeči oblaček (pravokotniček) pri zadnji komentirani fotografiji, pa se prikaže zadnji komentar, ne da bi morala odpreti fotografijo, se (znova) prebiti skozi vsa prejšnja mnenja in prebrati zadnji komentar.
Tudi tukaj predlagam, da se obdrži takšna možnost hitrega vpogleda, kakšen je zadnji komentar.
Zaenkrat toliko, morda le še to, da precej povezav na novi strani res še ne dela. Želela pa bi si tudi, da se v največji možni meri ohranijo vsaj meni zelo všečne Bojanove ilustracije, animacije (kuharček je zakon) in imenitni smeški - nabor slednjih bi bil lahko še mnogo večji.
Uspešno ustvarjanje in urejanje nove strani še naprej,
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 08.okt 2016 10:59
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 08.okt 2016 11:08