4. sep 2016 11:26
@marjja, 15 naslovov v 26 letih plus 9 let na zadnjem naslovu pride vsega skupaj 35 let.
Toliko (netravmatičnih) selitev je povzročilo, da točno vem, kaj moram obdržati in kaj oddati. Tudi denarja za razne suvenirčke s potovaj ne zapravljava. Knjige sproti oddajam, se pa nameravam znebiti dobrega števila kuharskih, ker so premnoge kar malo zastarele.
Vsako pomlad in jesen počistim garderobo in sicer tako, da popolnoma vse znosim na posteljo, pobrišem prah in po en artikel znosim nazaj. Priznam, mi vzame dva dva dni, sem se pa zverzirala, včasih sem rabila več kot 2x toliko časa. To delam samo takrat, koo je dragi službeno odsoten.
Približno 4x na leto počistim shrambo. Najprej znosim vse z zgornje police na kuhinjski pult, pobrišem prah, zložim vse nazaj. Vajo ponovim dokler ne pridem do tal. Enako s hladilnikom, omarami v pralnici in kopalnici In seveda z omaro s čevlji, ki je (na grozo vseh mojih prijateljic in sosed) v garaži in mora biti počiščena ter spravljena v red.
@Naor, zdaj sem našla sliko o kateri pišeš in ne, moj kup na postelji ni tako "messy". Mene bi ob takih kupih prav tako vse minilo!
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 04. 2016 11:35