Sin mi je z Golice prinesel majico umazano od ovčjih iztrebkov.Ulegel se je na hrbetin ni videl, da je zadaj iztrebek. Saj sem oprala, ampak ne gre ven.Je pa 100 % poliester.Kaj naj naredim?
dvorana
Sin mi je z Golice prinesel majico umazano od ovčjih iztrebkov.Ulegel se je na hrbetin ni videl, da je zadaj iztrebek. Saj sem oprala, ampak ne gre ven.Je pa 100 % poliester.Kaj naj naredim?
dvorana
22. avg 2016 19:15
Ne vem, če je to delanje reklame, pa bom vseeno napisala_ Gallseife z encimi žolča - kupiš v Muellerju ali DM. Vse gre ven.
https://cdn02.dm-static.com/images/online_de_c
lp
cervus
22. avg 2016 20:34
Najlepša hvala.Bom poskusila.Lep pozdrav.
dvorana
31. avg 2016 13:27
Ko sem videl naslov, sem bil prepričan, da gre za kak nov organskoekobio hipsterki način prehranjevanja...
Commis débarrasseur
31. avg 2016 14:43
"Stressed is desserts spelled backwards!"
31. avg 2016 20:28
Zzak kaj pa je to? Ali naj napišem ovčji d...?
dvorana
31. avg 2016 22:56
Dvorana, škoda besed, ker ZZak, spet provocira.
Ja kolk si pa ti zajedljiv! A nč ne uživaš na dopustu? ELAPHUS
mopsika
1. sep 2016 8:36
Ja no, vprašanje je bilo objavljeno med kulinaričnimi temami.Tako kot tisto o urinoterapiji. Bi človek pričakoval, da se v njih pogovarjamo o jedilnih stvareh.
Sonja
1. sep 2016 8:38
Ne bo držalo, Gospodinjske teme so precej širše področje kot le kulinarika.
2. sep 2016 17:19
Tema je pod 25 zadnjih kulinaričnih sporočil. Nobenega gospodinjstva jaz ne opazim.
Commis débarrasseur
2. sep 2016 20:57
Naslov foruma je Gospodinjske teme.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Zviti krofi