Na vsake toliko časa se mi zamašijo ušesa predvsem desno. In grem k zdravniku in mi to "porihtajo".Kmalu grem na dopust, ali naj grem prej k zdravniku?Stanje še ni alarmantno,ampak verjemite mi, ko imaš uho čisto zamašeno, še voziti ne upam.
dvorana
Na vsake toliko časa se mi zamašijo ušesa predvsem desno. In grem k zdravniku in mi to "porihtajo".Kmalu grem na dopust, ali naj grem prej k zdravniku?Stanje še ni alarmantno,ampak verjemite mi, ko imaš uho čisto zamašeno, še voziti ne upam.
dvorana
3. avg 2016 15:57
Ti sprašuješ nas ali naj greš k zdravniku ? Ali ne razumem ali pa...
A si poizkusila s "tulci" - na vrhu prižgeš in ti potegne maslo ven..., nevem kako se pravilno reče, moj mož pa to vsakoletno pred morjem koristi, zaradi potaplanja potem...
testeninca
3. avg 2016 17:44
Pojdi k zdravniku! Zobje in ušesa najbolj bolijo takrat, ko ne moreš k zdravniku. Običajen zobobol se začne v soboto zvečer, uho pa v soboto zjutraj pri kofetku. Zakon neugodnega naključja.
Katrca11
3. avg 2016 18:57
Testeninca,vem kaj si misliš. Moj zdravnik ima dopust.Kakšni tulci pa so to?Pravi, da je to maslo, umazanija in malo boleče uho.Poskusila sem žez audio sprejem,ampak ni.Ko sem nazadnje šla k zdravniku(2leti nazaj)je rekla sestra u sedaj bo pa lažje, če si že dala audio sprejnoter. 4 krat mi je nafilalala vodo noter, prej samo 2 krat
dvorana
4. avg 2016 20:51
V lekarni dobiš 2 ali 3% (se mi zdi, da tri) vodikov peroksid, namenjen prav čiščenju ušes. Nakapljaš v uho, se peni in šumi (brezplačna glasba) da je veselje. Na koncu spereš z vodo ali, še bolje, avdisprayem. Spet slišiš, zamašenih ušes ni več.
lp
cervus
4. avg 2016 21:31
Uf, dobra, imam kandidata. Preizkusimo v kratkem, če bo pri volji.
marjja
5. avg 2016 7:38
Jaz se poslužujem tega in je učinkovito:
http://www.to-je-to.net/index.asp?action=vi
http://www.glorious-salon.si/?page_id=110
https://www.youtube.com/watch?v=lR68VTufO2c
Ko je bilo kritično, serm šla v kozmetični salon Vitamarin, pa mislim, da delajo to tudi drugje. Čistijo oba ušesa. Vsako traja približno pol ure. rezultati so zelo dobri3 do 4 dni po čiščenju je sluh spet normalen, če je krivo samo maslo v ušesu.
Balenka
5. avg 2016 10:12
Hm, tole pri nas ni nič pomagalo. Malce sem prebrala, toplota ne more "penetrirat do srednjega ušesa", ker, prvič, topel zrak se dviga in drugič, srednje uho je ločeno od zunanjega okolja z bobničem. Poleg tega tam ni nobenega ušesnega masla. "Efekt kamina" pa je tule tudi preslaboten, da bi ušesno maslo letelo ven iz sluhovoda. Ampak če se komu zdi, da je namen dosežen, potem je to glavno. Meni tudi pri glavobolu pomaga kava z limono, pa žiu buh ne zna logično razložiti, zakaj .
lp
cervus
5. avg 2016 14:16
Gledam samoplačniško ambulanto, če je za obe ušesi izpiranje 15 evrov, ne vem, če se ne splača to izkoristiti, saj vse te svečke in druga čudesa najbrž niso ne vem kako uporabna. Konec koncev, imamo le ena ušesa in ni se igrati z njimi.
rimljanka
5. avg 2016 15:58
Meni tisti efekt kamina ni odvzel bolečin, ampak denar in čas. Pa še malo dlje me je bolelo.
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
French toast s sadjem