3. avg 2016 15:34
Samo vprašam: V primeru, da so vozički umazani in/ali imaš več otrok, splošne družbene norme ne veljajo?
marjja
3. avg 2016 15:34
Samo vprašam: V primeru, da so vozički umazani in/ali imaš več otrok, splošne družbene norme ne veljajo?
marjja
3. avg 2016 23:16
Pa koliko besed okrog tega vozičkanja otrok v nakupovalnih vozičkih?! Otrok pač tja ne sodi, razen v za to namenjen sedalni del. Saj že beseda sama pove, da je voziček NAKUPOVALNI.
In še ena iz izkušenj: oče je v voziček postavil otroka, nemirnega oz. razigranega. Ta se je nagibal in v trenutku nepazljivosti očeta prevrnil sebe in voziček in padel z vso silo točno na glavo. Potem pa panika, mrzli obkladki, lahko bi bil tudi pretres možganov.Na srečo ni bilo hujšega.
Delam v trgovini in tega očeta sem z otrokom še večkrat zasledila med nakupovanjem, a nikoli več nisem otroka videla v vozičku. Ena šola več?
181604
4. avg 2016 3:50
Koliko se ukvarjate s tem kaj se spodobi in kaj ne, predvidevam, da ko ste ve imele male otroke še košar ni bilo v vseh trgovinah kaj šele vozički. Imam francoskega buldoga vrednega 1500 evrov , če ga pustim v avtu se bo skuhal , če ga pustim pred trgovino mi ga bojo ukradli tako da ni druge kot pa v vozek z njim , da ne teka po trgovini. Do sedaj mi še nikjer niso nič rekli , je pa moj kuža bolj čist od marsikaterega prodajalca, da o kupcih ne govorim.
cotkan
4. avg 2016 4:59
Saj na tvojem kužku ne piše, koliko stane, pa če je hud, če bi ga pustil zunaj? Ja, doma ga pusti, če greš v trgovino, da se ne bo skuhal?
Katrca11
4. avg 2016 6:07
Katrca 11, saj vidiš, da se zafrkava in nam meče kost za primerjavo: otrok v vozičku - kuža v vozičku. Daj no, kuža še v gostilne v glavnem ne sme, ne na kopališča, ne skakat v vodo na marsikateri morski plaži, kaj šele v voziček. Celo cotkan si tega ne bi upal.
Cila
4. avg 2016 8:25
Je hudo, če je pes bolj pameten kot njegov lastnik.
Sonja
4. avg 2016 10:45
Ajaaaaa? Men se je pa kuža že tok smilu! Revež, kar v voziček bi ga zbasal, koker eno salamo?
Katrca11
4. avg 2016 11:12
Takole nekako, ja:
http://i.imgur.com/PK3q1by.jpg
http://static.thefrisky.com/uploads/2015/03/dog032015.jpg
Ali pa takole:
http://www.kimballstock.com/pix/DOG/07/DOG_07_RS0046_02_P
Cila
4. avg 2016 11:14
Kako piše na enem bližnjem gričku pri gostilni:
najprej je pisalo: PSI NA VRVICO
in potem je nekdo vrinil dve besedi: PSI DAJTE LASTNIKE NA VRVICO
rdkapica
4. avg 2016 12:05
Ojoj, kuža v vozičku: zame pa to presega meje. Kuža nima kaj iskati v živilski trgovini, no ja, po mojem v nobeni trgovini/restavraciji. Prijateljica ima majhnega psa, ki ga tovori okrog v torbici, povsod, tudi v restavracije, kjer pes skače po mizi in ni pri miru. Nazadnje (in to je bilo zadnjič, da sva šla kam z njo in s psom), je pes bruhal na sredi restavracije, ogabno. Meni to ni všeč in se mi zdi, da se s tem spreminja vloga hišnih ljubljenčkov.
Kakorkoli, tudi otrok v nakupovalni voziček zame ne spada.
Saša
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Hempy polenta