Imam eno vprašanje. V kateri trgovini ste videli scheweppes soda water, ker nisem našla.
pomoc
Temo je spremenil(a) pomoc dne 8. jun 2016 16:38
Imam eno vprašanje. V kateri trgovini ste videli scheweppes soda water, ker nisem našla.
pomoc
Temo je spremenil(a) pomoc dne 8. jun 2016 16:38
8. jun 2016 16:27
Glej, kaj ti koristi, če ti povem, da jo imajo v oni trgovini v Lendavi, ki je tik ob glavnem trgu? Se boš zapeljala tja ponjo?
Čakaj, pa saj ja praviš, da jo imate pri vas? Zakaj jo torej iščeš?
rimljanka
8. jun 2016 16:39
Pot pod noge pa poglej malo, postani malo samostojna ..jaz sem jo vidla v stari Gorici...pa ti ne povem kje, ker ne vem če ti bo prišlo kaj prav..
Vrtejbenka
8. jun 2016 16:39
rimljanka je napisal/a: |
Glej, kaj ti koristi, če ti povem, da jo imajo v oni trgovini v Lendavi, ki je tik ob glavnem trgu?
|
Zanima me katera trgovina jo ima Merkator, Tuš, Spar.
pomoc
8. jun 2016 16:45
Pri vsej varčnosti, ampak schweppes soda water je popolnoma navadna gazirana voda. A ni dovolj dobra prav nobena od naših gaziranih vod, da mora biti točno ta, po 3 € za steklenico? Če jo nujno potrebuješ, seveda, se boš pač ponjo peljala tudi na Glavni trg v Lendavo. Kar se mora, ni težko, pa stane kolikor stane.
Sonja
P.S.: Mercator najbrž ni, v spletni trgovini je ne premore
Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 08. 2016 16:46
8. jun 2016 17:04
limnol je napisal/a: |
Pri vsej varčnosti, ampak schweppes soda water je popolnoma navadna gazirana voda. |
potem pa mi Limnol napiši kako se naredi doma gazirano vodo?
pomoc
8. jun 2016 17:22
Pa saj ti nihče ne govri, da jo delaj doma. Kupi trgovsko blagovno znamko, ki stane par 10 centov na plastenko, namesto da skozi okno mečeš denar za neko hudo blagovno znamko... pri vsem varčevanju ne šparat pri pameti, no.
the tina
8. jun 2016 17:26
pomoc je napisal/a: | ||
pomoc |
Nisem Limnol, pa vseeno: tako, da pod tlakom dodaš navadni vodi zadosti CO2. Včasih so to delali sodavičarji, dandanes se da kupiti (ne nujno v navadni trgovini, tudi na spletu se dobijo take reči ) ustrezne aparature. Reklame jim pa ne bom delala. Meni je navadna voda, z običajno količino raztopljenega CO2, čisto OK.
rimljanka
8. jun 2016 17:28
Zanima me iz radovednosti kako se gazirano vodo naredi doma? scheweppes sodo vodo pa sem mislila kupiti, ker je dobra.
pomoc
8. jun 2016 17:45
Mogoce je na aliexpres..
testeninca
8. jun 2016 17:54
Evo ti, srce, tole: https://www.sodastreamusa.com/sparkling-water-makers-c1.asp
Ni vrag, da nimajo na aliexpress.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Srbski pasulj