18. maj 2016 4:03
Pisala sem Lisi in ji razložila ampak se ona ima za razlegano in pametno! Kako je lahko nekdo razgledan če le sklepa, da bom ves čas jedla juhe iz vrečk čeprav tega nisem niti napisala.
Lisa mi je napisala, da bi kdo s te druge strani od mene dobil idejo, da se začne "zdravo" prehranjevati iz vrečk in morda tako hrano celo ponujal otroku. Jaz pa si mislim, da smo dovolj stari, da znamo razmišljat s svojo glavo? Očitno so se ji juhe iz vrečk zelo zamerile.
Mimo juh sem pač šla in sem jih kupila in iz tega je nastal cel kaos. Ne dolgo nazaj sem odprla temo o gobovi juhi, da jo naredim sama. Ravno zato, da ne bo juha iz vrečke. Sem pa slišala, da juhe iz vrečk niso zdrave in jih tudi nismo kupovali. Ampak na čase vzameš kaj iz trgovine in se prekršiš. Nikoli pa res nisem pomislila če bom pojedla eno tako zelenjavno juho, da mi bo škodilo. Sebe nimam za pametno in ne vem vsega in iz nikogar se ne delam norca. Bom pa upoštevala Limnol, da juhe iz vrečk ne bom jedla. Ne zato, da bi jo poslušala ampak se kar strinjam z njo. Edino le, da juhe iz vrečk nimajo okusa po zelenjavi. Kaj sem potem pojedla?
pomoc