5. maj 2016 2:14
Kot sem obljubila, izčrpno poročilo sledi....
Najprej moram napisat, da mi je žal, da je Katrca izbrisala eno lepo pesmico...sprašujem se, zakaj???
Danes sem preživela tako lep popoldan, večer...hvaležna sem, kaj pa vem komu??? ja tistemu, ki mi je to omogočil.....
Vse, vse, vse...je bilo naj, naj, naj...jezna sem samo nase, ker sem v vsem tem pričakovanju doma pozabila fotoaparat, da bi vam lahko prikazala, kako dovršeno je bilo vse....
V ceni 20 EUR je bilo vključeno: predjed...brez slik vam tega ne morem prikazat, se bom potrudila vsaj povedat: na dolgih lesenih deščicah sta bili dve vrsti izvrstnih sirov na posteljici iz rukole, okrašeno z sušenimi paradižniki in olivami, ki so spominjale na pravkar obrane zelene češnje, goveji karpačo, pršut,perfekten namaz neke domače paštete, na rezine narezan paradižnik, mocarela, močno zabeljeno z zelenim olivnim oljem, zraven kruhki: bel, polnozrnat, ene palčke s čebulo, druge z olivami....
Glavna jed: rezina krasno pečenih svinjskih rebrc, dve rezini ocvrtih stvari iz belega mesa, na pol prerezani krompirčki polnjeni s skuto, čemažem, sušenimi paradižniki, polnjeni šampinjoni...na žaru pečena zelenjava...
Sladica: prekrasna....na zelo velikem krožniku se je bohotilo.....čokoladna pena, pana kota, sorbet iz jagodičevja, smetana...vse to naloženo na temni zemlji iz biskvita...
Poleg vsega tega smo imeli v ceni tudi pijačo: 6 deci vina na dve osebi, sokovi, radenska voda....
Aperitiv smo doplačali, ker je bil po izbiri..........
Gostinska ponudba in postrežba nad vsemi pričakovanji, govorim lahko samo v presežkih!!!
In ta krog lahko sklenem z našo odločitvijo...ne čez pet let...ob letu osorej, se spoet snidemo.....
Najbolj všeč mi je bilo, ko smo iz ure v uro ponavljali: Jebela saj smo vse mlajši....
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."