10. mar 2016 8:51
Mislim, da lahko najbolj točno informacijo napiše tisti, ki živi v Ljubljani . Mudrenje ostalih neljubljančanov dela samo zmedo in zavajanje .
hedonist
10. mar 2016 8:51
Mislim, da lahko najbolj točno informacijo napiše tisti, ki živi v Ljubljani . Mudrenje ostalih neljubljančanov dela samo zmedo in zavajanje .
hedonist
10. mar 2016 8:53
Za Bicikelj se moraš prijaviti in plačati letno simbolično pristojbino, na Urbani imaš pa potem kodo, s katero odkleneš bicikel.
Sonja
10. mar 2016 8:53
mamamia, saj imajo vsi mobilni telefoni avtomatsko na razpolago moneto,seveda je plačilo na busu drugačno,kot na primer v trgovini. (razen tuš/telemach)
Če pa je zdaj v zadnjih dneh drugače,se strinjam s Cilo,da je olajšanje za marsikoga.
ultranova
10. mar 2016 9:57
Leta 2014 so "izstrelili v orbito" Urbana Beta, ki naj bi delovala na pametnih telefonih z NFC (Near Field Communication). Sem naložila aplikacijo, pa je non stop štekalo vse skupaj. Nimam pojma, ali to še obstaja.
Loni Makaroni
10. mar 2016 10:06
mamamia je napisal/a: |
In ne vem, zakaj se pri nas še niso odločili za plačevanje in podaljševanje parkiranja z mobitelom. V Puli imajo to od predlani. Sem sedela pri frizerju, zamujala na parkirišče in sem jamrala frizerki, "da bo spet listek", pa mi je povedala kako naj na daljavo podaljšam parkiranje Res praktična stvar.
|
Možnost je, kako v resnici deluje, pa nisem preverjala:
http://www.lpt.si/parkirisca/urbanasms
ampak spet naj bi bila potrebna Urbana kot posrednik.
Cila
10. mar 2016 11:26
Urbano se uporablja tudi za izposojo v knjižnicah.
Na Urbani ni treba imeti naloženega denarja - minimum ni določen.
rdkapica
10. mar 2016 12:44
rdkapica je napisal/a: |
Urbano se uporablja tudi za izposojo v knjižnicah. Na Urbani ni treba imeti naloženega denarja - minimum ni določen. |
Seveda ne, samo voziti se pa s tako ne moreš. In kaj boš potem z njo? ker, tale tema je namenjena vožnji z LPP, a ne?
rimljanka
10. mar 2016 13:24
Lahko pa uporabljaš bicikelj.
Sonja
10. mar 2016 13:41
A aplikacija Urbana Beta za pametne telefone je propadla ali kako? Nič se ne sliši o njej. Moj telefon mi sicer javlja, da jo imam naloženo, a kaj dalj od tega nisem prišla.
Loni Makaroni
10. mar 2016 13:41
rimljanka je napisal/a: | ||
Seveda ne, samo voziti se pa s tako ne moreš. In kaj boš potem z njo? ker, tale tema je namenjena vožnji z LPP, a ne? |
Seveda, begnedaj zapisati še kakšno drugo informacijo, lahko komu še prav pride.
Sicer se pa strinjam s hedonistom.
Mi podeželani se v LJ težko znajdemo, jaz načeloma parkiram v garažno hišo in vse ostalo plačujem gotovino. v LJ mi hvalabogu ni treba hoditi vč kot 1x na leto, ali pa še to ne.
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Svaljki z žajbljem