20. feb 2016 9:16
Biorazgradljive vrečke dobiš v DM in so tako poceni, da res ne vem, zakaj bi to kupovala po spletu.
mamamia
20. feb 2016 9:16
Biorazgradljive vrečke dobiš v DM in so tako poceni, da res ne vem, zakaj bi to kupovala po spletu.
mamamia
20. feb 2016 9:18
tamalaursa je napisal/a: |
Na google vtipkajte cloth pads pa je na internetu en kup informacij. So pa super alternativa in preverjeno pomagajo pri bolečinah pri menstruaciji.. Ampak to je potem že druga tema :) tamalaursa |
Kaj imajo kako zdravilo v sebi ali kaj, da pomagajo pro bolečih menstruacijah? Ali gre zgolj za placebo učinek?
mamamia
20. feb 2016 9:48
Z vsem spoštovanjem do naših babic....
Sonja
20. feb 2016 10:46
mamamia je napisal/a: |
Biorazgradljive vrečke dobiš v DM in so tako poceni, da res ne vem, zakaj bi to kupovala po spletu. mamamia |
Trenutno samo gledam kaj se vse dobi. Se še ne znajdem.
hehe . Bom rabila nekaj časa.
pomoc
20. feb 2016 14:40
Mi za biološke odpadke uporabljamo kar navadne plastične vrečke, v katerih dobiš sadje ali zelenjavo. Odpadke stresemo v smetnjak za bio odpadke, vrečko pa v onega za embalažo.
RadaJem
20. feb 2016 15:46
mamamia je napisal/a: | ||
mamamia |
Ubistvu je zadeva v tem, da v "navadnih" tiči en kup kemikalij, ki nase vežejo oz. vlečejo vlago in to nekako ne pomaga pri celotni zadevi. Pa dejstvo, da vložki iz blaga nimajo plastike, ki preprečuje "dihanje" tudi pomaga :).
tamalaursa
20. feb 2016 16:27
tamalaursa je napisal/a: | ||||
tamalaursa |
Sej se hecaš? Kako preprečiš curjenje, če nima nobene "plastike"? Sploh si ne predstavljam pranja tega.
Vanja
20. feb 2016 16:42
Plast PUL (material, ki ne prepušča). Pranje sploh ni nagnusno, vržeš v stroj in to je to. Najboljše je, da si pogledate tale video, da vam bo stvar malce bolj jasna https://www.youtube.com/watch?v=UjK2DW73MKI .
tamalaursa
20. feb 2016 16:54
tamalaursa je napisal/a: |
.... preverjeno pomagajo pri bolečinah pri menstruaciji.. tamalaursa |
No, sama ušesa (ups, pardon, oči) so me.
lp
cervus
20. feb 2016 17:36
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Dishwasher
Tablete, ki so bolj poceni pri nas. Seveda. Je katera našla še kaj. ;)Če je katera videla čistila, tablete za pranje posod , tako robo .... naj mi takoj javi. Ker nisem nič takega našla. Hvala vam za pomoč.
pomoc
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči