Pozdravljeni!V začetku julija iščemo apartma za 3 osebe v Barbarigi.Če morda kdo ve za kakšen ugoden apartma naj mi prosim sporoči.Hvala
kuharica1
Pozdravljeni!V začetku julija iščemo apartma za 3 osebe v Barbarigi.Če morda kdo ve za kakšen ugoden apartma naj mi prosim sporoči.Hvala
kuharica1
9. feb 2016 20:10
zapotovanja so bolj primerne kake druge spletne strani:
https://www.tripadvisor.com/VacationRentals-g2284121-Revi
Malo prečitaj, primerjaj in si dovoli, da izbereš, kar se ti zdi najprimernejše In kar si lahko privoščite. kar se ti zdi primerno še dodatno vnesi v goolge in poišči dodatne morebitne komentarje. Kako dobro se boste imeli na počitnicah je v veliki meri odvisno od vas. Lani sem bila v neposreni bližini in na hitro prespala v nekem bed and breakfastu (brez zajtrka) ki je bil zelo, zelo poceni, zdelo se mi je pa, da sem bila v Bates motelu. jasno vse je bilo v redu, čisto in lastnik super prijazen. :) Definitivno ena od zadev, ki jih ne bom pozabila. :)
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom