30. jan 2016 22:20
Evo punce- postreženo, pospravljeno in...pohvale, pohvale. Zadnji trenutek sem se spomnila, da bi še slikala...ne požrite me zaradi slik (narejene s telefonom: piščanec, ujela sem nekaj kar je še ostalo v pekaču po deljenju, sladica-ha,ha, ko sem že naredila en ugriz)
Zdej pa podrobno.
Piščanec- fantastična kombinacija okusov, če imaš rad slano sladko. Mi imamo, ostalo ni nič. Še to kar je na sliki smo v šusu pospravili. Preprosto za pripravo in okusno. Ker sem zgulfala s posodo (premajhna) v kateri sem pekla piščanca in kasneje dušila skupaj z marelicami in rozinami,bom naslednjič res velikodušna z tekočino. Zdi se mi, da bi jo mogla po rižu dati več, ko sem dala v pekače vso zadevo. Drugače pa...mamamija, tale recept je res mamamija. Hvala Ti.
Sladkosneda- delala sem kombinacije...Puding z gozdnimi sadeži, puding z ananasom. Na sliki je moj- ananasov, ker sem se res zadnji trenutek spomnila, da bi lahko kakšno slikco naredila. Ampak priznati moram, da je z gozdnimi sadeži boljši-sladko kisla kombinacija je top, z ananasom pa malček dolgočasna- Drugače pa---čista petka tudi Zate. Tele košarice so zakon...domišljiji puščajo prosto pot kaj boš dal noter, fantastične za na oko. Aja...pa pojedli smo celo, z embalažo vred :)
Tudi Tebi- hvala, hvala, hvala.
Zdej pa še pogruntam kako slikce dam zravn, pa na zaslužen počitek. 40-eta so zakon. Z Vašo pomočjo :)
Katarincaaaa