Danes sem dobila lic iz Adriatica za dodatno plačilo brez čakalnih vrst pri speciaistih in tako naprej.Kaj menite o tem?
dvorana
Danes sem dobila lic iz Adriatica za dodatno plačilo brez čakalnih vrst pri speciaistih in tako naprej.Kaj menite o tem?
dvorana
27. jan 2016 21:16
Mislim..., da bi jaz vsak mesec nekaj plačevala, da bom, ko bom, če bom rabila prišla hitro na vrsto. Meni to ne diši. Pa saj če rabiš plačaš samoplačniško in tudi hitro prideš na vrsto.
To je samo moje mnenje, lp, Saša
Mir in dobro!
27. jan 2016 21:23
Saj to mislim. Do sedaj hvala Bogu nisem rabila (blizu 60 let) in mi je rekla, da če bo kaj, naj samo njih pokličem in bodo "zrihtali". Drugače sem zelo previden človek pri teh zadevah, sem bila že "nasamarjena" pri zavarovalnici.
dvorana
27. jan 2016 22:03
Tudi jaz menim ,da je to marketniški trik konec koncu so čakalne dobe na koncesijo znane tukaj kakšnih preskakovanj vrst naj ne bi bilo.Če pa želiš biti hitro na vrsti se pa povsod lahko odpre denarnico in si hitro na vrsti sploh pri zobozdravnikih se to zelo pozna
bela120Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način