7. sep 2005 21:08
Hello!
Veste kaj sem vceraj nasla v trgovini: crn riz.. A ga je kaksna ze probala? Zgleda ful zanimivo.
Jutri je pred mano ze prva preizkusnja in sicer imamo piknik.. Ampak mislim, da bi morala zdrzat, saj bo veliko mesa in zelenjave, samo pri alkoholu se bo treba nazaj drzat :) Bom pa zato malo migala, kaksno odbojko ali pa kaj podobnega se bom sla.. Jutri zjutraj bom tudi prah obrisala z orbitreka.
Knjigo sem danes spet pregledovala, jutri si bom sfotkala razpredelnice, da bo lazje izbirati - sem se tok nova, da moram kontrolirat.
Danes sem bila pa pridna, kruh s skuto, kosilo: piscanec z zelenjavo, vecerja: breskev + pol pesti pinje.. Upam no, da je vse to ok.
Sicer bom sla zdaj v knjigo gledat, ampak suhe slive so ok al ne.. morda kaksna ve zglave :)
Pa na misel mi je prisla kot glavan jed obara: veliko zelenjave in mesa :)
Drugace pa je meni zraven zrezkov vsec, ce na cebuli dusis bucke in malancane, dodas nrp malo sladke paprike, malo red hot chilly peper, poper in sol (+ostalo po okusu), ali pa malancani narezani na kolobarje, jih na grilu prepeces in po vrhu das malo paradiznikove mezge. Za samostojno jed das pa gor se parmezan/ sir in das v pecico zapeci, da se sir stopi.. Od mojga mama naredi super strocji fizol, cez pa malo sira, ki se stopi..
OK moram nekhat pisat, ker mi sline tecejo :)
Lahko noc montijevci ...
tiina :)