26. nov 2005 17:32
Pozdravljene!
Ker sem spet zelo obremenjena s svojo težo (in to ne neupravičeno) se ponovno vračam k vam. Tudi jaz si želim izgubiti kakšen kilogramček. Pa mi živci naredijo svoje-popustim in v bistvu "futram" samo živce. Problem je tudi v tem da imam takšno delo kjer ne morem vnaprej predvideti čas za malico in tako zajtrkujem okrog 5 ure (ponavadi kaj močnega, npr. sir in salama, ali kakšne ribe, ali pašteta, pa kdaj pa kdaj kakšen jogurt pa seveda zraven bel kruh), potem do 15:30 ne jem skoraj nič (vmes spijem kakšno sladkano kavo iz avtomata, saj veste da si privežem živčke), okrog 16 ure pojem kosilo. Problem je v tem da mi takrat tako zapaše jest, čeprav ni nujno da veliko pojem. Ker sem razočarana nad seboj in nad tem da se ponovno redim si rečem kamor gre bik naj gre še štrik in pojem še kaj sladkega. In potem je tu večer, ko mi sicer ne paše več jesti in pojem kakšno sadje. Problem pa je v tem da mi ponoči okrog 3 ure zapaše sladko in pač spet nekaj strpam vase.
Da povzamem: prehranjujem se skrajno neredno in neprimerno, zaradi česar imam omajano samozavest. Rada bi se rešila tega začaranega kroga, zato vas prosim za kakršenkoli nasvet in čimmanj grajanja, ker se že tko ali tko slabo počutim sama pred seboj.
Prosim vas za kakšne nasvete, ki bi mi pomagali urediti moje probleme s prehrano.
Tinqa