Rad bi dodal en recept in me zanima kam naj dodam slike?
seba993
Rad bi dodal en recept in me zanima kam naj dodam slike?
seba993
30. nov 2015 14:29
Aha...torej morem najprej dodat recept in počakat da ga odobrijo in potem lahko dodam slike?
seba993
30. nov 2015 14:37
Da.
nxyz
30. nov 2015 15:50
Ne, ni ti treba čakat da odobrijo recept... ko ti recept oddaš lahko istočasno dodaš tudi slike... pri svojem oddanem receptu imaš v zgornjem desnem kotu napisano "Dodaj receptu sliko" in tam naložiš fotografije.. nato ti odobrijo recept in Bojan ti naloži še slike zraven.
Vrtejbenka
30. nov 2015 15:50
Sliko lahko dodaš tudi recptu, ki je že v bazi. Ali pa po oddaji svojega recepta, vam takoj ponudi možnost oddaje slike. Samo slika brez recepta pa ni mogoča (razen v albumih ali pa na zidu). Slika pri receptu potrebuje osnovo - recept.
Jernej - Administrator
30. nov 2015 18:28
Razumem vse. Samo na obrazcu za odajo recepta ni nikjer nič za dodajanje slike.
seba993
30. nov 2015 19:30
V več korakih je to. Najprej morate oddati recept... Slike se dalj pošiljajo in bi bilo neprijetno, če bi zato ker ni sprejelo slike izgubili recept, ki ste ga hkrati tipkali...
Jernej - Administrator
30. nov 2015 20:19
Aha. Hvala za info
seba993Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Palačinke z gobami in ajdovo kašo