14. nov 2015 7:25
kuham za dušo je napisal/a: |
Punce, hvala za odgovore. :) mamamia, pogledala sem tvoj blog "Piškoti". Pa ve s puncami bi lahko gore premikale. V taki ekipi je pa res veselje pečt piškote. Super ste se to organizirale. A to imate vsako leto tak plan in je že tradicionalno? Same pohvale. Prihranite na času, da o tem, kako fino se imate sploh ne govorim. :) Pa tole s piškotnim testom v hladilniku bom letos probala tudi sama. Super ideja! limnol oz Sonja, aha, ti pa okoli Miklavža. Saj tradicije so najboljša reč. Moram še sama eno vzpostavit. :) regina, super ideja z raztegljivimi pekači. Jaz imam zaenkrat že toliko drugih pekačev, da sploh ne vem kam bi še kakega novega pospravila, hehe. :) Všeč mi je, kako se organizirate. Sem dobila inspiracijo, da grem sedaj tudi sama nekaj spečt, čisto za uvod, petek zvečer je, kmalu bo poln dom ko pridejo iz treninga, ampak ko bo zadišalo po cimetovih rolcah, vem, da lačnih ust ne bo nihče šel iz kuhinje. :)
|
Ja, naša peka je tradicionalna, kakih sedem ali osem let že. Vmes se je ekipa malo menjala, ampak glavnina nas je istih (štiri smo), po ena ali dve pa se menjujejo, kakor pač nanese. Sredi novembra se dogovorimo za termin, potem jaz nabavim vse potrebno, razdelimo strošek na toliko delov, kot nas je, skupaj delamo in na koncu piškote razdelimo.
mamamia