Pozdravljeni, zanima me kje se da v Idriji in bližnji okolici dobro in poceni jesti?približne cene? Zanima me za več ljudi (cca.60)?
Hvala
snezka
Pozdravljeni, zanima me kje se da v Idriji in bližnji okolici dobro in poceni jesti?približne cene? Zanima me za več ljudi (cca.60)?
Hvala
snezka
3. nov 2015 15:46
Ja snezka ta bo pa težka,mogoče hotel v Cerknem,drugje pa mislim, da nimajo prostora za toliko ljudi.Za 30 -40 se še najde,potem je pa konec,če želiš, da boste kolikor toliko kulturno sedeli.
jesen
4. nov 2015 10:53
Gostišče Barbara – vem, da imajo dobro hrano. Povprašaj jih, kako so s prostorom.
rdkapica
4. nov 2015 13:57
Na strani od gostišča Barbara piše, da imajo do nadaljnega zaprto :(
snezka
4. nov 2015 14:33
Če ni predaleč...Cerkno...gostilna Gačnk.
ealy
4. nov 2015 19:35
Pr gantari - gore
Kmečki turizem podobnik
tibe
5. nov 2015 9:58
Ja mogoče pol k Gantari pol pa k Podobniku,za 60 ljudi, da bi bili vsi skupaj nima nobeden prostora.Mogoče Turk Hotedršica ali Metka Črni vrh,pokliči in vprašaj,saj ti bodo najbolj vedeli povedat za koliko oseb imajo.Cene pa so po moje kar podobne.
jesen
5. nov 2015 10:24
Kaj pa gostilna Kos?
bibaleze
10. nov 2015 9:58
Gostilna Metka- Črni Vrh
kilca
10. nov 2015 11:17
Če verjameš spletni strani Kosa, lahko spravi pod streho 60 ljudi. Metka tudi ni slaba izbira.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Bovla po kitajsko