Pozdravljeni,
če ima morda kdo knjigo The Zombie Survival Guide avtor je Max Brooks, jo z veseljem kupim.
Lp,
TP_Kuhar
Pozdravljeni,
če ima morda kdo knjigo The Zombie Survival Guide avtor je Max Brooks, jo z veseljem kupim.
Lp,
TP_Kuhar
19. okt 2015 7:46
A nove na npr. Book Depository pa ne bi kupil? Imajo več različnih natisov. Še poštnine ne zaračunajo.
Loni Makaroni
19. okt 2015 17:51
Priznam, da nisem poznal te strani. Me je kar pritegnila. Loni, imate morda izkušnje z nakupom preko te strani, so zanesljivi?
Hvala za odgovor.
Lp
TP_Kuhar
19. okt 2015 19:16
Zelo zanesljivi. Sicer se včasih zgodi, da kakšna knjiga potrebuje več časa, da prispe (verjetno jim nagaja pošta, ampak ena moja knjiga je prepotovala pol Evrope, preden je našla k meni), vendar sem do sedaj še vedno dobila vse, kar sem naročila.
andreychika
20. okt 2015 8:57
Hvala andreychika Mislim, da bom kar danes naročil par stvari
TP_Kuhar
20. okt 2015 13:28
Definitivno so zaupanja vredni. In kar se dostave tiče, sem na marsikatero slovensko pošiljko čakala dalj časa kot na njihovo.
Loni Makaroni
21. okt 2015 8:51
Hvala Loni
TP_Kuhar
7. feb 2016 13:49
Kupim knjigi:
Čarovnija okusov, Maja Piskernik in
Okusne veget.jedi po slovensko, Jolanda Prelec L.
Če ju kdo ima in ju ne rabi več, ju z veseljem odkupim.
ann
9. feb 2016 11:25
Prvo sem že dobila,
drugo OKUSNE vegetarijanske jedi po slovensko, Jolanda Prelec Lainšček pa še vedno iščem.
ann
12. feb 2016 12:41
Kupim knjigo: Ni prostora za prasce. ( Bom brala v penziji, da lahko komu odpustim.)
F r i n a
22. feb 2016 8:55
Če je kdo prezrl.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Škotske mesne kroglice s pivsko omako