10. feb 2016 20:00
testeninca je napisal/a: |
Jaz pa pijem kvas (pivski kvas) zaradi navedenih vitaminov. Kar pa se tiče kvasa v kocki pa naj nebi bil ravno priporočljiv... |
Zakaj prvi ja, drugi pa ne? V čem se pa sploh razlikujeta?
rimljanka
10. feb 2016 20:00
Jaz pa pijem kvas (pivski kvas) zaradi navedenih vitaminov. Kar pa se tiče kvasa v kocki pa naj nebi bil ravno priporočljiv... |
Zakaj prvi ja, drugi pa ne? V čem se pa sploh razlikujeta?
rimljanka
10. feb 2016 20:22
testeninca, če nekomu telo ne prenaša kvasa (pivskega ali pekovskega), je baš vseeno, kakšen kateri je. Jaz recimo imam intoleranco na oba kvasa, moja sestra samo na pivskega, pekovskega pa lahko je.
P.s.
Nobena hrana ni zdrava. Zdravi/nezdravi smo lahko samo mi - ljudje. Hrana ima lahko določene zdravilne ućinkovine, ki pa na nekoga vplivajo dobro, na drugega pa slabo.
Sweetness Bakery http://www.220stopinjposevno.com
10. feb 2016 21:08
Jaz pa pijem kvas (pivski kvas) zaradi navedenih vitaminov. Kar pa se tiče kvasa v kocki pa naj nebi bil ravno priporočljiv...
|
Kake prismodarije pa so spet to? http://www.bf.uni-lj.si/fileadmin/groups/2685/b
lp
cervus
11. feb 2016 12:13
testeninca,
koliko kvasa je treba zaužiti za zdravje – da dobimo dnevno količino vitaminov?
rdkapica
11. feb 2016 13:31
Zadostno dnevno kolicino vitaminov dobis z uravnotezeno prehrano. Res se ni potrebno siliti s kvasom in podobnimi zadevami. Ce pa iz zdravstvenih razlogov ne smes uzivati dolocene hrane, in ti vitaminov manjka iz tega razloga, potem je pa bolje, da se o nadomestkih posvetujes z zdravnikom, ki ti bo povedal koliko cesa dejansko potrebujes. Pri teh stvareh ni tako, da je vec bolje, ampak je prej lahko vec prevec, sploh ce ne ves kaj delas.
the tinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Kruhove kroglice