11. okt 2015 13:35
frajla1 je napisal/a: |
Hvala vsem Vbistvu sem hotela se izvedeti ali naj to da imata tri otroke napišem čisto na koncu ali naj urinem nekam... Hvala
|
Vrini nekam.....
lp
cervus
11. okt 2015 13:35
frajla1 je napisal/a: |
Hvala vsem Vbistvu sem hotela se izvedeti ali naj to da imata tri otroke napišem čisto na koncu ali naj urinem nekam... Hvala
|
Vrini nekam.....
lp
cervus
11. okt 2015 13:45
Hvala, lp :)
frajla1
11. okt 2015 16:29
Hvala vsem
Vbistvu sem hotela se izvedeti ali naj to da imata tri otroke napišem čisto na koncu ali naj urinem nekam... Hvala
frajla1
11. okt 2015 19:06
To si že napisala - in zdajle spet z u......
lp
cervus
11. okt 2015 19:18
Se opravičujem. Nisem bila na računalniku, ko sem vse skupaj pisala. In zato je poslalo 2x. In ja, vrini. Zelo, zelo moteče, kajne :P
frajla1
11. okt 2015 19:28
2x je poslalo, ker si ti 2x poslala. Ni nobene potrebe po lepljenju zlobnih smeškov, veš.
Preidi od poslušanja na slišanje v šoli pri pouku, ti bo koristilo, zdaj in kasneje, v srednji šoli.
rimljanka
11. okt 2015 19:41
Upam, da ti bodo ti nasveti dobrodošli tudi v srednji šoli in še potem na fakulteti. Ker za vsako malenkost pa ne bo kulinarika reševala tvoje naloge... Pozorno je treba poslušat navodila učiteljev, ki dajejo nalogo in če ni kaj jasno takoj vprašat. Potem pa naredit in upati na najboljše. Iz napak se učimo.
LP, Saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom