<
n class='poudarjeno'>>.
<
n class='poudarjeno'>>.
15. sep 2015 16:28
Pozdravljeni,
Zanimam se ORGANZA toaletna voda od GIVENCHY. Sporočite mi prosim če imate dišavo na zalogi in ceno.
Lep pozdrav,
MIja Marija Povšič
mijamarija
15. sep 2015 20:02
Spletična je spletna stran, označeno imam za neželjeno, pa se še vedno vskič, ko odprem pošto, prikaže in jo potem računalnik zbriše. Ne vem, kako naj se je rešim.
Katrca11
16. sep 2015 9:41
Ne vem če to spada v to skupino .... Samo moje skromno mnenje.
Valchi
16. sep 2015 9:50
V katero skupino?
lp
mzm
16. sep 2015 10:06
Valchi, spletična ima sponzorirano sporočilo in je s tem verjetno vse OK, edin če te moti to, da je v forumu MODA objavljeno.
rrr
16. sep 2015 10:20
Opis foruma moda: "Oblačenje, obutev, kozmetika." Mislim, da sodi sem ;-)
Jernej - Administrator
16. sep 2015 11:40
Sem še nekako nova na tej strani, pa se še učim ... hvala za info!
Valchi
1. okt 2015 9:35
Pozdravljeni udeleženci in udeleženke foruma :)
Se že veselimo klepetanja z vami tudi na Kulinariki. Mogoče se nekaterim zdi, da kulinarika in naše področje ne gre skupaj - vendar pa mi mislimo ravno nasprotno. Zagotovo je veliko navdušenk/cev nad kuhanjem, hkrati pa obožujete tudi lepoto in nego telesa. Se pravi, da pokrijemo dva področja hkrati ;)
V primeru vprašanj, smo za vas vedno na voljo. Hkrati pa nas zanima, kaj pravite na to, da redno objavimo kakšno lepotno novico - vezano na samostojni izdelavi (mask, krem, pilingov,..) iz izdelkov, ki jih vsakdo najde v hladilniku? Odlično, kajne?
Želimo vam veliko kulinaričnih užitkov.
Lepotni pozdravček,
Spletična
Spleticna
13. nov 2015 9:38
Na naslov Spletične sem poslala sporočilo, naj mi nehajo pošiljati pošto in da želim, da moj e-mail naslov zbrišejo iz svojih podatkov.
Še vedno sem prejela pošto od njih, kljub opozorilu.
Tako me jezi, da ob vsakem odpiranju pošte, najprej prileti njihova reklama, ki se je ne morem znebiti.
Katrca11
13. nov 2015 9:45
Katrca11, če ponovno dobiš njihov majl, preden zbrišeš, poglej nekje pri dnu reklame, je opcija da ne želiš prejemati više njihovih e-reklam. En klik je potreben da jih več ne dobivaš.
SMARTY1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Schwarzwald kocke