5. jul 2015 16:00
imam vprasanje - kako posljes sliko s telefonom? Meni ne uspe, javi da mi manjka pluging in potem vse tiho je...
"Stressed is desserts spelled backwards!"
5. jul 2015 16:00
imam vprasanje - kako posljes sliko s telefonom? Meni ne uspe, javi da mi manjka pluging in potem vse tiho je...
5. jul 2015 16:37
Super da imamo možnost všečkanja objav, zanimivo pa bi bilo tudi všečkanje/nestrinjanje s komentarji.
Vesnuska
5. jul 2015 20:58
Rebecca: Morda lahko z brskalnikom pošlješ sliko s telefonom.... zaenkrat... ;-)
8. jul 2015 17:30
Dodali smo možnost prikaza le svojih slik na zidu za hitrejši vpogled in hitrejše brisanje ter spreminjanje.
21. jul 2015 15:28
ne vem kaj je zdaj drugace, ampak zdaj mi fotkanje na zid dela. Hvala.
22. jul 2015 11:28
Super. Se veselimo tvojih objav ;-)
27. okt 2015 10:28
Ne vem a sem jaz tako nesposobna, zanima me, kako dodajam smeške v komentarje na ZID-u?
Hvala za odgovor.
anka
27. okt 2015 10:35
No, sva že dve (nesposobni, namreč ). Dodajam jih tako, da jih odtipkam (npr. za tole: - dam najprej oglati oklepaj, nato napišem "bah" in spet dam oglati oklepaj). In potem dela. Kako drugače pa tudi jaz ne znam
lp
cervus
27. okt 2015 10:50
no to mi še na misel ni prišlo, da bi dajala v oglati oklepaj, probam še to
pa kar mal dvomim, da vse tako delajo
anka
27. okt 2015 11:10
Ne, ne delamo vsi (tudi moški se tam najdejo), moja mišja malenkost jih prekopira in prilepi (ne smeške, pač pa tisto, kar je oklepaju).
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Kraljevska jajčka s holandsko omako