ali je bila katera že na otoku Žirje. Zanima me predvsem uvala Muna.
dvorana
ali je bila katera že na otoku Žirje. Zanima me predvsem uvala Muna.
dvorana
27. maj 2015 12:05
Vzhodna ali zahodna stran uvale?
rimljanka
27. maj 2015 12:31
Ne vem.Ali mogoče tam, kjer pristaja trajekt
dvorana
27. maj 2015 16:48
Tole je bilo pa lepo prebrati. Hvala Ognjič!
naor
27. maj 2015 22:22
Zanima me tudi povezave trajekta iz Šibenika in osebne izkušnje v apartmajih. Drugače pa hvala lepa vsem za odgovore
dvorana
28. maj 2015 6:24
Uradna spletna stran je za vozne rede dosti bolj relevantna kot izkušnje nekoga iz prejšnjih let. Vozni red.
rimljanka
28. maj 2015 20:29
Mogoče bi mi fleur znala opisati otok Žirje, ker se zasldila blog iz leta 2012, ampak bolj od Kaprij
dvorana
28. maj 2015 21:56
Ognjič, koliko lepih spominov na Kaprije (in malo tudi na Žirje) si mi obudila, hvala!
Dvorana, ne zameri, ampak poraja se mi vprašanje: Ali se ti zdi zanimivo vnaprej poznati vsebino filma z vsemi podrobnostmi, preden greš v kino? Drugače je pa tako, da so nekateri po pravilu vedno prijetno presenečeni, drugi pa razočarani. V enaki situaciji.
Danca
29. maj 2015 8:11
Mi smo bili lani na Žirju. Super dopust.
Na otoku je ena trgovinica , par lokalov, tržnica z eno stojnico...
Nočnega življenja ni, tako da če to iščeš bolje da negreš.
Lahko pa se naužiješ miru, turistov ni veliko, lepa narava, prijazni domačini, ki to v večini primerov niso, ampak tu samo preživljajo poletje...
Zanimivo je pogledati avtopark :), vsi avtomobili so brez registrskih tablic, gre za neke stare odrabljene avtomobile in ko odrabi se ga nekje pusti.
Mi smo si ogledali pa kar nekaj znamenitosti, predvsem spektakularni so vojaški bunkerji...
Morje je čisto, do morja imaš v večini primerov samo par metrov (mi smo imeli 2m). Cena za naš apartma je bila pa 30€ na dan, s tem da je bil izredno lepo opremljen in dovolj prostoren za 4 osebe.
Če te še kaj zanima pa lahko na ZS...
testeninca
29. maj 2015 8:37
spoštovani,
prosim vas, če mi lahko posredujete naslov za apartma na Žirju. Na dopust z možem hodiva v septembru in to vedno samo na otoke, zato se mi zdi vaša izkušnja zelo zanimiva.
Aja, zanima me samo še kako je z svežimi ribami, se dobijo pri ribičih?
Hvala, če boste delili vaše izkušnje z menoj in lepo pozdravljeni.
Fuksija
fuksijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Tajska rdeča curry pasta