Kje je letos? tam blizu Tezna? Imajo že odprto?
malinca86
Kje je letos? tam blizu Tezna? Imajo že odprto?
malinca86
15. maj 2015 10:57
V sredo sem se peljala mimo, pa še ni odprto. Bo pa na Tržaški ob Papeževi cesti. Na Teznem so že pred 2 leti zaprli.
regina
18. maj 2015 19:55
Kje bo pa letos... in kdaj
Tanja
27. maj 2015 17:30
kaj pa sedaj se že da nabirat jagode? Ve kdo po kakšni ceni? Sem se zadnjič peljala mimo in so imeli že vse pripravljeno, žal je deževalo.
hvala
27. maj 2015 19:21
Sodelavka je dejala, da je že odprto.
dixi
28. maj 2015 9:14
Hvala
28. maj 2015 12:15
Menda je že odprto, en kilogram jagod 2,40 eur. Odprto vsak dan od 8. zjutraj do 9. ure zvečer.
http://www.kmetijaklepec.si/pages/o-kmetiji-klepec
31. maj 2015 22:38
A polžev pa nič nimajo? Ker glede na to, da je letos polžev povsod nenormalno dosti in da tudi obožujejo jagode, bi jih kar pričakovala... Razen, če so s kakšnim strupom škropili...
čoko
1. jun 2015 6:51
Jagode + polži + balzamična pasta + stepena smetana = GURMANSKO, ali ne?
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
1. jun 2015 8:15
MBrando uh! .... To je pa taka kombinacija, da trga!! Dobesedno.
http://www.kmetijaklepec.si/pages/o-kmetiji-klepec
1. jun 2015 12:16
čoko je napisal/a: |
A polžev pa nič nimajo? Ker glede na to, da je letos polžev povsod nenormalno dosti in da tudi obožujejo jagode, bi jih kar pričakovala... Razen, če so s kakšnim strupom škropili... |
No ja, pri nas z ničemer ne škropimo, pa nimamo polžev. Morda kak majhen v solati se najde, kaj več pa ne.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Toscanska panzanella